-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 13

Užgeso M.Vaišnoro gyvybė (atnaujinta)

Ketvirtadienio naktį užgeso vieno iš „Humoro klubo“ laidos vedėjų Modesto Vaišnoro gyvybė.
Modestas Vaišnoras
Modestas Vaišnoras / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

28-erių vyras neįveikė ligos. Šių metų kovo pradžioje M.Vaišnoras patyrė širdies smūgį ir buvo operuotas. Žiniasklaidoje skelbiama, kad dėl kilusių komplikacijų vyrui teko pašalinti inkstą.
 

M.Vaišnoras kelerius metus dirbo Lietuvos radijuje, taip pat buvo vienas iš Utenos radijo stoties „Indra“ įkūrėjų.  Labiausiai vyras išgarsėjo pradėjęs vesti atgarsio sulaukusią laidą „Humoro klubas“.

Kurį laiką netilo ir M.Vaišnoro konfliktas su popatlikėja Nijole Pareigyte, tapusia viena iš humoristo juokų herojų. Iš pradžių dainininkė ketino su M.Vaišnoru bylinėtis, bet vėliau paskelbė paliaubas.

Buvo puikus „žiniukas“

M.Vaišnoras daugeliui geriausiai pažįstamas kaip laidos „Humoro klubas“ vedėjas, tačiau Lietuvos radijo Žinių tarnybos vadovas Audrius Braukyla teigia M.Vaišnorą visada prisiminsiąs kaip puikų radijo naujienų redaktorių ir pateikėją.

„Lietuvos radijuje M.Vaišnoras pradėjo dirbti baigęs studijas. Jis labai norėjo rašyti ir skaityti žinias, bet, kaip ir daugeliui studijas ką tik baigusių žmonių, iš pradžių nelabai sekėsi. Tai buvo tas variantas, kai žmogus ateina išsibandyti, perskaito studijoje simuliacines žinias ir, nors niekas to nepasako,  daugelis pagalvoja: „Na, jau ne. Iš šitokio žiniuko nebus.“ Bet atsitiko visiškai priešingai. Per vienus metus jis tapo labai geras redaktorius ir labai geras žinių skaitytojas, vadinamasis žiniukas, – 15min.lt sakė A.Braukyla.

Pasak Lietuvos radijo Žinių tarnybos vadovo, jaunas vyras greitai įgijo visas žinių rengėjui labai svarbias savybes ir daugelis jį pradėjo vertinti kaip „įdomesnį už kitus“. „Kodėl? Todėl, kad jis pasižymėjo žodžiais sunkiai apibūdinamomis savybėmis. Žmonės sakydavo, kad Modestas žinias skaitė labai šiltai, labai žmogiškai pateikė, nepažeisdamas žinių turinio ir netapdamas subjektyvus. Jis turėjo savo raktą, savo stilių, kuris visiems labai tiko, patiko. Tiek klausytojams, tiek kolegoms“, – kalbėjo A.Braukyla.

Garsėjo unikaliu humoro jausmu

Žinių tarnybos vadovas akcentavo, kad M.Vaišnoras garsėjo unikaliu humoro jausmu. Ir nors, pasak A.Braukylos, „Humoro klubo“ vedėjas buvo prieštaringai vertinamas, o galbūt ir pats prieštaringai elgėsi, kasdienybėje buvęs itin šiltas žmogus. „Jo kasdienė reakcija į viską, savęs pateikimas, elgesys, darbo kultūra buvo įvynioti į tokį gražų ir šiltą, savitą drabužį. Bendrauti su juo buvo labai lengva, labai paprasta ir kartu, aišku, nestandartiška, nes jis visiškai nepripažino klišinių situacijų ir apsimetinėjimo. Buvo labai organiškas, labai natūralus, labai paprastas“, – prisiminė A.Braukyla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius