Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 20

Vairuotojai galės pasitikrinti žinias nacionaliniame Kelių eismo taisyklių egzamine

Šeštadienį Vilniaus savivaldybėje rengiamas nacionalinis Kelių eismo taisyklių (KET) egzaminas, kuriame visi šalies vairuotojai galės pasitikrinti teorines KET žinias, teigiama išplatintame pranešime.

„Ne paslaptis, kad daugelis iš mūsų esame jas pamiršę, ir, kaip rodo įvykių tyrimai, dažnai įvykiai įvyksta dėl to, kad vairuotojai nesusitaria dėl pirmumo teisės, nors tokie atvejai yra labai aiškiai aprašyti KET,“ – antradienį spaudos konferencijoje sakė bendrovės „Lietuvos draudimas“ Kompleksinių žalų direktorius Gytis Matiukas.

Egzamino dalyviams bus pateikta 20 klausimų, sudarytų ir parinktų atsižvelgiant į dažnai pasitaikančias situacijas keliuose, kai dėl eismo taisyklių nežinojimo sukeliamos avarinės situacijos ar įvyksta avarijos.

Geriausiai KET išmanantys vairuotojai bus apdovanoti privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Renginio organizatoriai tikisi, kad kitąmet nacionalinis KET egzaminas vyks visuose didesniuose šalies miestuose, o sostinėje dėl geriausio vardo varžysis regioninių egzaminų nugalėtojai.

Vairavimo kultūros ugdymui skirtą akciją organizuoja Vilniaus miesto savivaldybė, Lietuvos policija ir bendrovė „Lietuvos draudimas“. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius