-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 22

Vakaras be vandens – be išankstinio perspėjimo

Klaipėdiečiai piktinasi, kad nesulaukus jokio išankstinio perspėjimo kartais jiems trumpam nutraukiamas komunalinių paslaugų teikimas. Atsakingos tarnybos teisinasi, jog taip įvyksta tik dėl netikėtų avarijų.
Trūkęs vandentiekio įvadas buvo remontuojamas ir naktį.
Trūkęs vandentiekio įvadas buvo remontuojamas ir naktį. / G.Kubiliutės nuotr.

Šią savaitę tiek karštas, tiek šaltas vanduo netikėtai buvo dingęs viename Pilies gatvės name. Butuose vanduo dingo antradienio pavakarę, apie 16.30 valandą. Iš darbų grįžę gyventojai nemaloniai nustebo, kad namuose nėra jokio vandens. Žmonės jau žinojo, kad kelias dienas visas namo rūsys yra apsemtas vandens, namą administruojanti bendrovė tikino, jog viskas tvarkoma. Kad bus nutrauktas vandens tiekimas, jokių perspėjamųjų lapelių laiptinėse nebuvo.

Gyventojai be vandens liko iki pat nakties. Kad neliktų be vakarienės ar nesiprausę, kai kuriems teko eiti pirkti vandens į parduotuvę.

Kaip teigė namą administruojančios bendrovės „Paslaugos būstui“ vadovė Regina Uznienė, perspėjančių lapelių niekaip negalėta iškabinti laiptinėse, nes įvyko staigi avarija. Anot jos, vandens rūsyje buvo jau kelias dienas, tačiau staiga trūko vandentiekio įvadas.

„Įvykus bet kokiai avarijai – kad ir šildymo – jis iškart išjungiamas nieko nepranešus. Šiaip esant gedimui visada iškabinama informacija. O gyventojams, kurie paskambino į dispečerinę, buvo praanešta, kad name įvyko avarija“, – komentavo R.Uznienė.

Klaipėdos savivaldybės Butų ūkio ir energetikos skyriaus vedėjas Algis Gaižutis teigė, kad įvykus avarijai gyventojai turi būti informuojami.

„Toks atvejis yra tarnybų darbo nesusistygavimo ženklas. Namo administratorius turi pranešti, nes kitaip gyventojams sukeliama nepatogumų. Tiesa, jei, tarkime, vanduo dingsta kelioms valandoms, tai dar nieko, bet jei parai ar ilgiau, būtina pranešti“, – tikino A.Gaižutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius