Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 04 02

Valdemaras Valkiūnas išrinktas Respublikonų partijos pirmininku

Seimo valdančiosios Liberalų ir centro sąjungos frakcijos atstovas Valdemaras Valkiūnas šeštadienį Vilniuje įvykusiame Respublikonų partijos neeiliniame suvažiavime išrinktas šios partijos pirmininku.
Valdemaras Valkiūnas
Valdemaras Valkiūnas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Parlamentaras praneša, kad Respublikonų partija nuo kitų skirsis „atviru mąstymu bei nuostata Europos Sąjungos atžvilgiu“.

„ES juda ne demokratijos, o diktatūros kryptimi. Iš Briuselio ateinančios direktyvos reguliuoja vis daugiau sričių, apima socialinę apsaugą, kultūrą, valstybės sienų apsaugą, teisę, mokesčius ir vis naujas funkcijas, kurias iki šiol reguliavome patys. Sprendimai kuriami piliečių neišrinktų ir niekam neatskaitingų Briuselio biurokratų, o jų godumas vis didėja“, – pranešime cituojamas V.Valkiūnas.

Palamentaras tvirtina, kad jis turi didelių ambicijų didžiojoje politikoje, ir pirmiausiai – „išsklaidyti visuomenėje dar nuo Sąjūdžio laikų sukurtą iliuziją, jog būtent Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai yra tikrieji ir vieninteliai Lietuvos patriotai“.

Seimo narys V.Valkiūnas išrinktas vienmandatėje Biržų-Kupiškio apygardoje kaip nepartinis kandidatas.

Respublikonų partija yra deklaravusi, kad turi apie 1250 tūkst. narių. Ji nėra turėjusi didesnės įtakos Lietuvos politiniam gyvenimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius