-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 13

Valstybinis turizmo departamentas įpareigotas nutraukti pirkimą

Viešųjų pirkimų tarnyba įpareigojo Valstybinį turizmo departamentą prie Ūkio ministerijos nutraukti Lietuvos turizmo produktų pristatymo, įvaizdžio formavimo bei reklamos socialiniuose tinklalapiuose kūrimo, talpinimo ir priežiūros (viešinimo) paslaugų pirkimo procedūras.
Internetas
Internetas / Š. Mažeikos BFL nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad perkančioji organizacija šio pirkimo metu numatė įsigyti keletą paslaugų, kurios savo turiniu yra sudėtingos ir skirtingos. Tarnybos nuomone, ateityje būtų tikslinga šio pirkimo objektą  skirstyti į dalis – tai skatintų konkurenciją ir palengvintų tiekėjų pasiūlymų vertinimą.

Įvertinusi tiekėjų klausimus ir pretenzijas, perkančioji organizacija ir pati pripažino, kad vienu metu perkant skirtingas strategijos sukūrimo ir jos įgyvendinimo paslaugas neįmanoma tiekėjams nustatyti objektyvių kvalifikacijos reikalavimų. Tarnybos nuomone, toks pirkimas gali pažeisti pagrindinius viešųjų pirkimų principus bei tikslus, nebūtų pasiekti ir projekto tikslai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius