-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 23

Vasarą – nauji vežėjai ir reguliariosios kryptys Vilniaus oro uoste

Įsibėgėjant vasaros skrydžių sezonui, į Vilniaus oro uosto veiklą įsilieja naujos oro linijų bendrovės ir nauji maršrutai. Reguliariosiomis kryptimis iš Vilniaus 16 oro bendrovių skraidins į 29 Europos oro uostus.
Vilniaus oro uostas
Vilniaus oro uostas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Airijos oro bendrovė „Ryanair“ gegužės 25 dieną pradės skrydžius į Vokietijos miestą Brėmeną. Skrydžiai šia kryptimi vyks 4 kartus per savaitę. Tai šeštoji šios oro bendrovės kryptis iš Vilniaus oro uosto.

Nuo birželio 7-osios Švedijos oro bendrovė „Skyways“ vėl skraidys į ir iš Vilniaus oro uosto. „Skyways“ planuose – skrydžiai į dvi Europos sostines – Stokholmą ir Berlyną. Švedų skrydžiai iš Vilniaus į Stokholmo Arlandos oro uostą planuojami kiekvieną darbo dieną.

Iš Vilniaus į šį Stokholmo oro uostą taip pat skraido „Estonian Air“. Skrydžiai tarp Švedijos ir Lietuvos iš viso bus vykdomi 11 kartų per savaitę.

„Skyways“ taip pat skraidys iš Vilniaus į Berlyno Tegelio oro uostą – kasdien, išskyrus šeštadieniais. „Skyways“ reisai bus vykdomi reaktyviniu „Embraer 145“ lėktuvu, talpinančiu 48 keleivius.

Nuo liepos 26 dienos „Wizz Air“ savo skrydžių žemėlapį iš Vilniaus papildo nauja kryptimi – Dortmundo oro uostu. „Wizz Air“ iš Vilniaus skraido iš viso 8 kryptimis.

„Šią vasarą Vilnius su Vokietija turės itin gerą susisiekimą, nes „Wizz Air“ kryptis bus ketvirtoji tiesioginė kryptis iš Vilniaus į šios šalies oro uostus. Skirtingi vežėjai padengia kone visą Vokietiją – „Lufthansa“ skrenda į Frankfurtą, „Skyways“ – į Berlyną, „Ryanair“ skraidina į Brėmeną, o nuo liepos pabaigos „Wizz Air“ skraidins ir į Dortmundą“, – sako TOVU generalinis direktorius Tomas Vaišvila.

Skrydžiai iš Vilniaus į Dortmundą bus vykdomi 3 kartus per savaitę. Dortmundas yra nauja kryptis Vilniaus oro uosto žemėlapyje – skrydžiai į šį miestą niekada nebuvo vykdomi. Iš Vilniaus į Dortmundą „Wizz Air“ per metus planuoja pervežti per 40 tūkst. keleivių.

Vilniaus oro uostas šią vasarą ketina aptarnauti po 600 skrydžių per savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius