-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 25

„Velomaratone“ apsilankiusi Dalia Grybauskaitė: aktyvi ir susitelkusi bendruomenė keičia Lietuvą

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė dalyvavo didžiausioje Lietuvoje dviračių šventėje „Velomaratonas 2013" ir apdovanojo aktyviausią komandą.
„Velomaratone“ apsilankė ir Dalia Grybauskaitė
„Velomaratone“ apsilankė ir Dalia Grybauskaitė / president.lt nuotr.

„Tūkstančiai dviračių mėgėjų, išriedėjusių į gatves, rodo, kad Lietuvoje turime daug aktyvių ir norinčių judėti į priekį žmonių. Džiaugiuosi, kad čia važiuoja visi – bendruomenės, šeimos, bičiuliai ir kolegos. Esate pavyzdys, kad gerai nuotaikai, fizinei savijautai ir bendruomeniškumui nereikia ypatingų pastangų. Permainos prasideda nuo mažų dalykų – reikia tik dviračio ir noro kartu siekti tikslo“, – sakė Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Šiais metais Lietuvoje minimi Sveikatingumo metai, todėl specialus Prezidentės apdovanojimas – „Aktyviausios komandos“ marškinėliai – atiteko Jonavos bendruomenės komandai. Jonaviškiai sutelkė ir suaugusiuosius, ir vaikus ir dideliu būriu startavo „Velomaratone“.

Šalies vadovė palinkėjo, kad kiekviena bendruomenė Lietuvoje būtų tokia energinga ir vieninga, judėtų daugiau ir gyventų pozityviau.

„Velomaratone“ šiemet dalyvavo 10 000 dviratininkų. Šventėje užsiregistravo apie 700 komandų – dvigubai daugiau nei praėjusias metais. Tarp jų – ir Prezidentūros komanda.

Išsiplėtė ir dalyvių geografija. Į „Velomaratoną“ šiemet atvyko dviratininkai iš 24 pasaulio šalių: Australijos, Kanados, Baltarusijos, Italijos, Graikijos, Estijos, Latvijos, Ukrainos, Baltarusijos, Rusijos, Lenkijos, Turkijos, Belgijos, Suomijos ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius