-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 02

Velykų savaitgalį muzika pinsis su mada

Ilgąjį šventinį savaitgalį linksmybių ištroškę klaipėdiečiai po kiaušinių valgymo maratono kalorijas galės naikinti naktiniuose klubuose. Klubinėtojai galės ne tik pasiklausyti muzikos, bet ir įsitraukti į kitokius šou.
Savaitgalį Klaipėdoje pasirodys „Deep Inc.“
Savaitgalį Klaipėdoje pasirodys „Deep Inc.“ / nuotr.

Zoro ir A.Chošnau vizitas

Penktadienį naktiniame klube „Dr.Who“ Velykų proga klubinį „spektaklį“ muzikiniu rūbu apvilks Alanas Chošnau. Dainininkas pasirodys su dainomis iš savo naujausio albumo „Geri laikai“.

Svečiai išgirs ir senesnius atlikėjo hitus bei dainas iš „Naktinių personų“ repertuaro.

Klubinėtojai taip pat galės mėgautis ispaniška energija pulsuojančiu DJ setu bei Zoro bendražygių šokėjų teatralizuotu šėlsmu su špagomis ir kita atributika. Nakties dalyviai dovanų gaus Zoro akių raiščius ir galės likti „incognito“.

Vakarėlio organizatoriai ragina žongliruoti savo įvaizdžiu – virsti Zoro mylimąja Elena ir pasirūpinti korsetu, palaidinėmis apnuogintais pečiais, vėduoklėmis, aukštakulniais ar rože plaukuose. Vaikinams siūloma nusiblizginti špagas, kardus, pasidabinti juodu kostiumu ar plačiabryle skrybėle.

Kada – penktadienį, durys atidaromos 22.30 val., Alano Chošnau koncerto pradžia 24 val.

Kiek – 25 Lt, su lojalumo kortelėmis „Gold“ 15 Lt, „Platinum“ nemokamai, „Diamond“ +1 nemokamai, merginoms visą vakarą bilietai po 15 Lt.

Stebinti mėgstantys didžėjai

Šeštadienį naktinio klubo „Kiwi“ svečiuose – Lietuvos šokių muzikos pasaulyje puikiai žinomas duetas Andy Lau ir Virus J.

Kaip teigia vakarėlio organizatoriai, abu didžėjai įrodė esantys ne tik muzikuotojai, bet ir kūrėjai. Andy Lau kartais viešai „testuoja“ savo muziką – niekam negirdėtus kūrinius ima ir sugroja vakarėlio metu, norėdamas pamatyti dalyvių reakciją.

Virus J – prodiuseris, muzikos kūrėjas, didžėjus. Jo kūrybinius sugebėjimus palaiko tokie pasaulio klubinės scenos grandai kaip John Digweed, Piliavin & Zimbardo, Anthony Pappa, Deepgroove, Flash Brothers, Hybrid ir kiti.

Kada – šeštadienį, nuo 22 val.

Kiek – iki 23 val. pirmajam šimtui žmonių nemokamai, kitiems – 10 Lt, su VIP kortele – 5 Lt.

Muzikos ir mados namai

Klubas „El Calor“ šeštadienį kviečia klaipėdiečius į vakarėlį „House of glamour and extravagance“.

Čia susipins muzikos ir mada. Vienas grožio ir stiliaus salonas pademonstruos kaprizingas stiliaus metamorfozes. Kolekcija bus demonstruojama kibernetinių projekcijų ir lazerių spindulių fone.

Muzika rūpinsis dvi gerai žinomos house stiliaus propaguotojų komandos: „Deep Inc.“ ir „Face2Face“.

„Deep Inc.“ vakarėlyje žada jazzy, vocal, deep, soulful kelionę po savo įrašų kolekcijas. Kartu grojantys broliai Tadas (Tadeu Nice) ir Domas (Domino) jau devynerius metus populiarina Lietuvoje soulful bei deep house muziką. Jie įvairiuose vakarėliuose groja drauge su talentingais kviestiniais didžėjais. Klube „El Calor“ talkins „Face2Face“ – jau klaipėdiečių pripažinimą užkariavusi didžėjų komanda.

Kada – šeštadienį, nuo – 22 val.

Kiek – kiekvienam, užsiregistravusiam Facebook tinkle sukurtame vakarėlio „House of glamour and extravagance“ anonse, įėjimas 10 Lt, su skrajute – 15 Lt, su VIP, Special guest, Laisvalaikis Club kortelėmis ir LSP pažymėjimu – įėjimas nemokamas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius