-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 04

Verslininkai Kauno Kalniečių parke pasodino ąžuolų

Kalniečių parkas ateityje gali nurungti Kauno ąžuolyną, kurio augmenijos turtus gausinti trukdo daugybė apribojimų. Antradienį Kalniečiuose verslininkai pasodino 20 ąžuoliukų.
KPPAR darbuotojai Kalniečiuose pasodino ąžuolų.
KPPAR darbuotojai Kalniečiuose pasodino ąžuolų. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Dėl lėšų stygiaus naujovių retai sulaukiančiam Kalniečių parkui pasisekė, nes savo 20 metų atkūrimo sukaktį čia pažymėti sumanė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai (KPPAR).

Rūmų atkūrimo akto 20-mečio jubiliejaus proga darbuotojai antradienį Kalniečių parke pasodino 20 ąžuoliukų.

KPPAR generalinio direktoriaus Vytauto Šileikio teigimu, jubiliejus yra proga ne tik atsigręžti į praeitį, pagerbti nusipelniusius žmones, bet ir įprasminti šias dienas ateičiai konkrečiais darbais.

Simboliška, kad ąžuolai sodinami tarptautiniais miškų metais, kurių šūkis – „Miškai žmonėms“.

„Šių dienų įvykiai po dešimties ar dvidešimties metų taip pat jau bus istorija. Šiandien rašome naują Rūmų istorijos puslapį. Tegul tai bus verslo ąžuolyno Kaune, naujos prasmingos tradicijos pradžia“, – sakė KPPAR prezidentas Mečislovas Rondomanskas.

Akcijos dalyviai buvo vaišinami kareiviška koše, kurią išvirė generolo S.Madalovo vadovaujamos Viešojo saugumo tarnybos kariai. Medžius sodinti verslininkams talkino Dubravos eksperimentinės mokomosios miškų urėdijos specialistai.

KPPAR Viešųjų ryšių skyriaus vadovė Audronė Jankuvienė sakė, kad buvo manyta sodinukais praturtinti Ąžuolyno parką, tačiau paaiškėjo, jog dėl ypatingo parko statuso tokią akciją surengti trukdo daug apribojimų ir biurokratinių reikalavimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius