-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 21

Vienybės aikštės požeminės aikštelės konkurse taškas nepadėtas

Pratęstas terminas teikti pasiūlymus požeminės automobilių stovėjimo aikštelės Vienybės aikštėje koncesijos konkursui.
Vaikų piešinių akcija
Vienybės aikštė. / Eriko Ovčarenkos/ dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Antradienį Kauno miesto savivaldybės Viešųjų pirkimų komisija turėjo atplėšti vokus su įmonių pasiūlymais požeminės automobilių stovėjimo aikštelės Vienybės aikštėje projektavimo, statybos darbų ir naudojimo bei valdymo koncesijos suteikimo konkursui. Tačiau sulaukus tik vieno pasiūlymo ir gavus kitų įmonių raštiškus prašymus, pasiūlymų pateikimo terminas buvo pratęstas dviem mėnesiams.

Kauno miesto mero Andriaus Kupčinsko teigimu, atidėjus konkursą, tikimasi gauti daugiau įmonių pasiūlymų. „Mes norime sulaukti daugiau įmonių pasiūlymų, kad nereikėtų rinktis tik iš vieno pateiktojo“, – pabrėžė meras A. Kupčinskas.

Pasak Savivaldybės Viešųjų pirkimų ir koncesijų skyriaus vedėjo pavaduotojo Antano Mockaus, savivaldybė nusprendė pratęsti konkurso pasiūlymų pateikimo terminą iki rugsėjo 22 dienos.

„Sulaukėme nemažai skambučių ir raštiškų kreipimųsi dėl galimo konkurso pratęsimo. Įmonės iš tiesų domisi konkursu, tačiau daugumai pritrūko laiko užbaigti derybų su komerciniais bankais procesus. Šiuo metu bankuose sprendimų priėmimo procedūros užtrunka kur kas ilgiau nei anksčiau. Bankai ypač atidžiai vertina pateiktus projektus. Tikimės, kad rudenį jau turėsime   automobilių stovėjimo aikštelės Vienybės aikštėje koncesijos konkurso nugalėtoją“, – teigė A. Mockus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius