-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 22

Vilios muzikos ir poezijos vakarai

Palangos gintaro muziejuje šeštadienį prasidės 6-asis festivalis „Palangos vasara“. Įvairius žanrus apimančio festivalio koncertai vyks Palangos vasaros estradoje, klasikinę muziką bei poeziją bus galima išgirsti Gintaro muziejaus terasoje. Festivalyje dalyvaus žymūs Lietuvos ir užsienio atlikėjai, aktoriai.
Festivalis „Palangos vasara“ vėl sugrįš į Gintaro muziejų.
Festivalis „Palangos vasara“ vėl sugrįš į Gintaro muziejų. / A.Kripaitės/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Poezija Muziejus

Festivalio poezijos ir muzikos ciklas „Ramios, malonios vasaros naktys...“ kviečia klausytis romansų ir Rusijos klasikų poezijos programoje „Muzikos sodo kerai“, kurioje Virginija Kochanskytė bei Liudas Mikalauskas sukurs nepakartojamą vakaro atmosferą. Nieko nėra geriau nei vasaros vakarą klausytis gerų istorijų, o Algimantas Čekuolis jų turi ne vieną. Autoriniame vakare jis ne tik papasakos apie savo naują knygą, bet aptars daugelį įdomių pasaulio įvykių ir reiškinių.

Klasikinės muzikos koncertų ciklas kviečia pasiklausyti charizmatiškiausiu Lietuvos pianistu vadinamo Petro Geniušo, kuris atliks R.Schumanno, C.Debussy ir G.Gershwino kūrinius. Vytautas Juozapaitis kvies į savo kūrybinės veikos 20-mečio koncertą, kuriame skambės operų arijos, populiarioji muzika, romansai. Koncerte taip pat dalyvaus ilgametis scenos kolega, pianistas Petras Geniušas. Svečias iš Naujosios Zelandijos, akordeonistas Graysonas Masefieldas stebins virtuozišku grojimu, o smuiką virkdys Maskvos kamerinio orkestro „Maskvos virtuozai“ primarijus Aleksejus Lundinas.

Mažuosius žiūrovus pradžiugins spektaklis „Mažylis ir Karlsonas“ pagal A.Lindgren knygos „Mažylis ir Karlsonas, kuris gyvena ant stogo“ motyvus. Taip pat „Tele Bim-Bam“ gimtadienio fiestos pratęsimas, kurioje skambės linksmiausios dainos ir vaikai šypsosis plačiausiomis šypsenomis. Į festivalio programą įsilies ir „Domino“ teatro spektakliai: „Paryžiaus katedra“ bei „Vilnius – Dakaras“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius