-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 06

Vilkaitis – vis dar agurkų reklamos veidas

Naujosios Vyriausybės kultūros ministras Remigijus Vilkaitis iki šiol reklamuoja agurkius „Geras vaizdelis“.
Remigijus Vilkaitis
Remigijus Vilkaitis pripažįsta, kad tapus ministru nebus smagu matyti save ant stiklainiukų. / 15min.lt/Irmanto Gelūnos nuotr.
Temos: 1 Reklama

„Taip, nebus smagu save ant agurkų stiklainiukų matyti“, – dienraščiui „Vakaro žinios“ sakė paskirtasis ministras R.Vilkaitis. Tačiau į klausimus, ką ketina daryti, R.Vilkaitis neatsakė. Tik tarstelėjo, jog jau kalbėjosi su tos įmonės vadovais.

Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas paklaustas, ką mano apie tai, kad paskirtasis kultūros ministras reklamuoja agurkus, sakė, jog reklamai pasirodžius aktorius dar nesiekė šio posto. „Išparduos tuos stiklainiukus, ir daugiau tikrai to nebus“, – nedramatizavo situacijos A.Valinskas.

Tuo tarpu Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas buvo kategoriškas: „Vieną kartą politikai turėtų išeiti iš savo vaidmenų. - Kaip čia atrodo - vienas kultūros ministras aktoriams siūlo prisidurti prie atlyginimo uždarbiaujant Ispanijos pomidorų laukuose, kito veidas ant agurkų "slojiko" puikuojasi! Jei jie taip nori vaidinti, tegu padeda mandatą, eina iš politikos, o tada kalba ar daro, ką nori. Bet jei valdžioje, privalo atsisakyti to, kas rimtiems politikams nedera. Juk taip nukertamas žmonių, už kuriuos jie atsakingi, pasitikėjimas!"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius