-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 19

Vilkaviškyje – pirmoji šalyje Šeimų taryba

Vilkaviškio rajone kuriama pirmoji šalyje Šeimų taryba. Siekdama stiprinti šeimos instituciją ji atstovaus aktyvių ir darnių daugiavaikių šeimų interesams, padės spręsti daugiavaikių šeimų problemas.
Šeima
Šeima / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 2 Vilkaviškis Šeima

Kad labiau rūpinamasi šeimomis, turinčiomis žalingų įpročių, negebančiomis tinkamai prižiūrėti savo vaikus, pripažįsta ir Vilkaviškio rajono valdininkai. Todėl ir nusprendė įkurti šeimų tarybą, kuri rūpinsis  pagalba aktyvioms ir tvarkingoms daugiavaikėms šeimoms, praneša „Panorama“.

„Ši šeimų taryba yra kaip visuomeninis kolegialus organas prie savivaldybės tarybos. Aš manau, kad į šeimą reikia kreipti daug daugiau dėmesio ,ir pakelti tą šeimos instituciją kaip daugiavaikės šeimos į aukštesnį lygį. Nes dabar visas dėmesys yra kreipiamas į rizikos šeimas“, – aiškina Vilkaviškio r. savivaldybės Socialinės paramos ir sveikatos priežiūros sk. vedėja Danutė Grabauskienė.

Šeimų tarybą sudarys 12 asmenų: pusė jos narių bus iš savivaldybės institucijų, kiti – nevyriausybinių organizacijų atstovai.

Vilkaviškio rajono taryba trečiadienį pritarė Šeimų tarybos kūrimui ir patvirtino jos nuostatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius