-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 10

Vilniuje vaikus auginančias šeimas pakvietė prasidėjusi „Mamų mugė“

Vaikus auginančias šeimas ketvirtadienį Vilniuje pakvietė prasidėjusi „Mamų mugė“ Zamenhofo g. 3 (netoli prekybos centro BIG, Ukmergės g.). Jau trečius metus vykstanti „Mamų mugės“ iniciatyva du kartus per metus suvienija tūkstančius šeimų. Lietuvoje du kartus per metus vykstančios „Mamų mugės“ tapo jau socialiniu bei ekonominiu reiškiniu, kurio koncepcija - „Ekonomiška. Ekologiška. Efektyvu“.
„Mamų mugė“
„Mamų mugė“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Mamų mugės“ idėjos autorė Jurga Barbora Jauniškienė teigia, kad vaikus auginančioms šeimoms vis priimtinesnis gyvenimo būdas, skatinantis atsakingesnį vartojimą.  Ketvirtadienis „Mamų mugėje“ buvo skirtas apsipirkti patiems dalyviams, savanoriams, kurių šiemet mugėje dirba net keli šimtai, besilaukiančioms mamytėms ir šeimoms, auginančioms neįgalius vaikus. Tad bus gera proga susipažinti su dalyviais, gausiu būriu savanorių, kurie mielai papasakos apie tai, kodėl „Mamų mugė“ svarbi jų šeimai arba kodėl jie tampa šios mugės savanoriais.

„Mamų mugės“ lankymas yra nemokamas. Paskutinę dieną visos prekės parduodamos su 50 procentų nuolaida, o didžioji likusi prekių dalis paaukojama labdarai. Šiemet labdara bus teikiama daugiavaikėms ir neįgalius vaikus auginančioms šeimoms.

Pavasario-vasaros sezono „Mamų mugėje“, vyksiančioje Vilniuje, balandžio 11-13 dienomis (penktadienį –sekmadienį) – neįtikėtinas asortimento rekordas. Prekių pasiūla, skirta nėščiosioms ir vaikams iki 14 metų, sieks apie 120 tūkstančių vienetų (praėjusių metų rudens-žiemos sezono mugėje, vykusioje Vilniuje, prekių asortimentas buvo 80 tūkstančių vienetų). Tai vienintelė Lietuvoje prekyvietė, kurioje po vienu stogu parduodamos visos priemonės, reikalingos vaikų auginimui. Asortimento gausa, rodo, kad mugė, kai tėveliai organizatoriams patiki parduoti tai, kas nebereikalinga ir toje pačioje mugėje perka, kas dabar reikalinga jų vaikams – už priimtiną kainą, Lietuvos šeimoms labai reikalinga.

Atvykite ir kitu, mugės darbo laiku: penktadienį ar šeštadienį nuo 10 iki 19 valandos, o sekmadienį nuo 10 iki 16 val. Daugiau informacijos apie mus, mugę ir mūsų idėjas rasite svetainėje www.musumuges.lt .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius