-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 12

Visvaldas Matijošaitis kandidatuos į Kauno merus

Ketvirtadienį vykusiame susirinkime visuomeninis rinkimų komitetas „Vieningas Kaunas“ patvirtino savo rinkimų programą, sąrašą ir kandidatą į merus – juo tapo verslininkas ir Kauno miesto tarybos narys Visvaldas Matijošaitis.
Visvaldas Matijošaitis
Visvaldas Matijošaitis / „Vieningo Kauno“ nuotr.

Už jo kandidatų į miesto tarybą sąraše rikiuojasi doc. dr. Jūratė Norvaišienė, Povilas Mačiulis, Tomas Bagdonavičius, Benjaminas Želvys, doc. dr. Visvaldas Varžinskas ir kiti aktyvūs kauniečiai, teigiama pranešime spaudai.

Visuomeninė organizacija „Vieningas Kaunas“ šiuo metu Kauno miesto taryboje turi penkis narius, kurie visi kelia savo kandidatūrą artėjančiuose savivaldos rinkimuose. Į visuomeninį rinkimų komitetą organizacija subūrė 49 įvairių sričių profesionalus ir aktyvius Kauno visuomenininkus.

Pasitikėjimą komitetu išreiškė ir grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas. „Vilniečiai stebisi mano veikla kauniečių organizacijoje, tačiau aš myliu Kauną – tai mano miestas. Žaviuosi „Vieningo Kauno“ darbais, tikslais ir dvasia, todėl iš visų jėgų stengsiuosi palaikyti šią ambicingą komandą“, – teigė žymus architektas. 

Anksčiau paskelbta, kad dėl Kauno mero posto planuoja varžytis konservatorius Andrius Kupčinskas, liberalas Rimantas Mikaitis, „tvarkietė“ Aušra Ručienė, socialdemokratė Orinta Leiputė, „darbietis“ Vydas Gedvilas, Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) kandidatas Erikas Tamašauskas.

Savivaldybių tarybų ir tiesioginiai merų rinkimai vyks kitų metų kovo 1 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius