-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 11

VSD pranešėjas sako buvusiai Seimo komisijai neturėjęs galimybės pateikti visos medžiagos

Valstybės saugumo departamento (VSD) pranešėjas Tomas Gailius sako departamento vadovų veiksmus tikrinant į prezidentus kandidatavusio Gitano Nausėdos aplinką tyrusiai buvusio Seimo komisijai neturėjęs galimybių pateikti visos informacijos, nes jam nebuvo suteiktos tokios galimybės.
VSD pranešėjas Tomas Gailius seime
VSD pranešėjas Tomas Gailius seime / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Pirmadienį uždarame šį spalį sudarytos Seimo laikinosios komisijos posėdyje liudijęs R.Gailius taip pat teigė manantis, jog jo pateiktą informaciją galima išslaptinti pagal atitinkamas procedūras, ir tuomet su ja galės susipažinti visuomenė.

„Tuo metu ne visus paaiškinimus teikiau, tik dalį, man nebuvo suteiktos galimybės pilnai atsakyti, pilnai paaiškinti, pilnai pateikti informaciją. Dabar man ta galimybė sudaryta“, – pirmadienį po uždaro posėdžio žurnalistams sakė T.Gailius.

Buvęs vienos iš VSD valdybos viršininkas T.Gailius parlamentinei komisijai praėjusią savaitę atvirame posėdyje paliudijo, kad dirbdamas žvalgyboje matė informacijos dėl galimai neskaidraus 2019 metų prezidento rinkimų kampanijos finansavimo, bet konkretaus kandidato neišskyrė. T.Gailius sakė daugiau komentuoti klausimo viešame posėdyje negalintis, nes tai slapta informacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius