-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

21-erių vaikinui noras užsirūkyti, vos tik atskridus iš Londono į Vilnių, kainavo 21 eurą

Oro uoste prie orlaivio užsirūkiusiam iš Londono į Vilnių atskridusiam sostinės gyventojui skirta administracinė nuobauda.
Vilniaus oro uosto keleiviai
Asociatyvinė iliustracija: Vilniaus oro uosto keleiviai / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Prie lėktuvo trapo rūkiusiam vilniečiui – 21 euro bauda.

Pirmadienį apie 22 val. 30 min. Vilniaus oro uoste nusileido lėktuvas iš Londono. Pasieniečiai užfiksavo, kaip vos nusileidęs trapu vienas keleivis prie lėktuvo užsirūkė. Tokiais veiksmais jis pažeidė ir aviacinio saugumo reikalavimus, ir Pasienio kontrolės punktų veiklos taisykles. Zona prie lėktuvo patenka į kontrolės punkto teritoriją, o pagal minėtas taisykles čia rūkyti galima tik specialiose vietose, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Vilniaus oro uosto pasieniečiai informavo rūkalių, 21-erių vilnietį, apie jo padarytą pažeidimą. Šis iš pradžių nesutiko nusižengęs ir savo kaltės nepripažino net ir VSAT pareigūnų vedamas į Vilniaus oro uosto užkardos tarnybines patalpas. Tik čia apklausos metu jis suprato netinkamai pasielgęs ir to jau neneigė.

Už Pasienio kontrolės punkto veiklos taisyklių pažeidimą pasieniečiai jam skyrė administracinę baudą. Atlikus visus formalumus Vilniaus gyventoją pasieniečiai paleido.

Pasieniečiai sako, kad administracinės nuobaudos šiam jaunam vyrui nėra jokia naujiena. Vilniaus oro uosto pasieniečiai net nustebo išvydę itin gausų vilniečio anksčiau padarytų administracinių pažeidimų sąrašą, kuris vos telpa į penkis lapus. Daugiausiai jame – Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius