-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

35 metų marijampolietę nužudė „nuotykių ieškojęs“ girtas 17-metis kaimynas

Marijampolės pareigūnai operatyviai sulaikė nužudymu įtariamą nepilnametį asmenį. Nelaimė nutiko, kai apie vidurnaktį bendrabučio tipo name girtavę jaunuoliai išėjo „ieškoti nuotykių“. Kilo konfliktas su kaimyne. Nuo smūgių moteris parkrito ir susižeidė, jos gyvybė ligoninėje užgeso.
Smurtas
Smurtas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate (toliau – apskr. VPK) 2015-09-09 pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 35-erių marijampolietės nužudymo.

Rugsėjo 9 d. iš Marijampolės ligoninės gautas pranešimas, jog į priėmimo skyrių pristatyta 35 m. Marijampolės gyventoja, kuri po medikų apžiūros paguldyta į reanimacijos skyrių bei operuota. 2015-09-09 prieš vidurnaktį moteris mirė. 

Marijampolės apskr. VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai rugsėjo 10 d. ryte sulaikė įtariamą įvykdžius šį nusikaltimą nepilnametį asmenį – K. (gim. 1997 m.), gyvenantį kaimynystėje.

Pirminiais duomenimis, rugsėjo 5-ą dieną, apie vidurnaktį, bendrabučio tipo name girtavę jaunuoliai išėjo ieškoti nuotykių. Pradėjo belsti į tame pačiame name gyvenusios moters buto duris. Jaunuoliai sukonfliktavo su atidariusia duris šeimininke, moteriai buvo suduoti smūgiai, nuo kurių nukentėjusioji parkrito. Į medikus nukentėjusioji kreipėsi tik pablogėjus sveikatai, rugsėjo 9 dieną. Medikai skubiai operavo moterį, tačiau jos gyvybės medikams išgelbėti nepavyko – tą pačią dieną prieš vidurnaktį moteris mirė.

Įtariamasis nužudymu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d. už šį nusikaltimą numato laisvės atėmimą nuo septynerių iki penkiolikos metų, o nepilnamečiui – iki dešimties metų) K. A. sulaikytas 48 val. ir uždarytas į Marijampolės apskr. VPK areštinę. Artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl jo suėmimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius