Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Sužalotas nuo policijos sprukęs motorolerio vairuotojas (nuotraukos, video, papildyta 14.26 val.)

Vilniuje – filmo scenarijaus verta istorija. Sutikęs padėti nelaimės ištiktai nepažįstamai merginai, motorolerio vairuotojas vėliau sostinėje nepakluso policijos reikalavimui sustoti ir bandė pasprukti. Motoroleris rėžėsi į policijos automobilį, per avariją sužaloti du žmonės.
Avarijos vietoje
Avarijoje sunkiai nukentėjo motorolerio vairuotojas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirminiais duomenimis, apie 12.20 val. Olandų g. policijos patrulio reikalavimui sustoti nepakluso motoroleris, kuriuo važiavo du žmonės. Motoroleris buvo be valstybinių numerių.

Motoroleris padidino greitį ir spruko Subačiaus g. link. Pasprukti nuo policijos vairuotojas bandė važiuodamas priešingos krypties eismo juosta.

Subačiaus ir Zarasų g. sankryžoje policininkai sugebėjo aplenkti motorolerį. Vienas pareigūnas išlipo iš automobilio ir bandė jį sustabdyti. Motorolerio vairuotojas staiga pasuko vairą ir bandydamas apvažiuoti policijos automobilį, į jį rėžėsi.

Per avariją motorolerio vairuotojas buvo sunkiai sužalotas. Jis išvežtas į ligoninę. Kartu važiavusi mergina sužalota lengviau. Jai sužeistos kojos. Medikai merginai pagalbą suteikė įvykio vietoje. Vėliau ją policija išsivežė apklausai.

Pareigūnai teigia, kad ši istorija yra nestandartinė. Motoroleriu važiavusi mergina vairuotojo... net nepažįsta. Ji teigia, kad Olandų g. baigėsi jos automobilio benzinas. Todėl mergina pradėjo stabdyti pravažiuojančias transporto priemones, tikėdamasi sulaukti pagalbos.

Pro šalį važiavęs motorolerio vairuotojas stabtelėjo ir sutiko merginai padėti, jis pažadėjo merginą nuvežti iki netoliese esančios degalinės.

Vos mergina atsisėdo ant motorolerio, jį iš karto pradėjo stabdyti policininkai. Mergina teigia maldavusi motorolerio vairuotojo sustoti, tačiau jis neklausė. Mergina net daužė jam per galvą, prašydama nekvailioti, tačiau visos jos pastangos buvo veltui.

Merginos pasakojimą patvirtina ir motorolerį stabdę policininkai. Jie tvirtina matę, kaip mergina sėdo ant sustojusio motorolerio, sako, kad matė, kaip mergina jo maldavo sustoti.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pareigūnai per avariją nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius