-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajone nuo kelio nuskriejo ir apvirto BMW, du žmonės sužaloti (nuotraukos, video)

Du žmonės buvo sužaloti Vilniaus rajone ankstų penktadienio rytą nuo kelio nuskriejus ir apvirtus lengvajam automobiliui. Vienas sužalotųjų po avarijos atsidūrė reanimacijoje.
Apvirtęs automobilis
Apvirtęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pranešimas apie avariją kelio Vilnius–Molėtai–Utena 38-ame kilometre gautas maždaug 6.40 val. Kadangi buvo manoma, jog automobilyje BMW liko užspaustų žmonių, į avarijos vietą buvo pasiųsti ne tik policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai, bet ir ugniagesiai gelbėtojai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovas spaudai Gintautas Druktenis 15min.lt žurnalistą informavo, kad gelbėjimo darbų ugniagesiams neprireikė atlikti.


Žiūrėti Vilniaus r. apvirto BMW didesniame žemėlapyje

„Gelbėtojai padėjo sužalotą, kaip įtariama, automobilio vairuotoją D.V., gimusį 1983 m., nunešti iki greitosios pagalbos automobilio. Vėliau gelbėtojai atjungė automobilio akumuliatorių. Daugiau darbų avarijos vietoje nebuvo atliekama", – teigia G.Druktenis.

Vilniaus rajono policijos komisariato atstovė spaudai Loreta Kairienė 15min.lt žurnalistui sakė, kad tyrėjai kol kas aiškinasi, kas vairavo automobilį.


Žiūrėti Vilniaus r. apvirto BMW didesniame žemėlapyje

„Tyrėjai dar negali pasakyti, kas vairavo automobilį. Abu sužeistieji nuvežti į ligoninę. Sunkiai sužalotas D.V. pagultas į reanimaciją. Kitas avarijoje nukentėjęs žmogus, gimęs 1980 m., sužalotas lengviau", – sakė L.Kairienė.

Įtariama, kad avarija įvyko dėl smarkiai viršyto saugaus greičio. Tuo metu Vilniaus rajone lijo. BMW ties Dubingių–Paberžės sankryža nuvažiavo nuo kelio, keliasdešimt metrų skriejo šlaitu, vėliau vertėsi ir sustojęs ant stogo pakibo virš upelio. Avarijos vietoje nerasta jokių stabdymo žymių.

VIDEO: Per avariją Vilniaus r. sužaloti du žmonės

Vilniaus rajono policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą. Kokiu greičiu prieš avariją skriejo automobilis, turėtų nustatyti ekspertai. Taip pat bandoma nustatyti, ar mašina važiavę asmenys buvo blaivūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius