-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietis kanapes augino balkone (nuotraukos)

Vilniaus policija praneša, kad sostinėje sulaikytas vyriškis, kuris savo namų balkone augino kanapes.
Kanapės
Kanapės / Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Temos: 2 Kanapės Narkotikai

Kaip informuoja Vilniaus policija, pirmadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai atliko tris sėkmingas policines priemones, kurių metu buvo sulaikyti narkotikų augintojai, gabentojai, platintojai ir kiti neteisėtą narkotikų bei psichoaktyvių medžiagų apyvartą vykdę asmenys.

Dėl išaiškintų teisės pažeidimų pradėti trys ikiteisminiai tyrimai.

Pirminiais duomenimis, iš nelegalios apyvartos paimtas heroino, džiovintų kanapių ir jų dalių medžiagos, augančių kanapinių augalų, tablečių „Clonazepam“ bei „Subaxen“ ir kt.

Apie 15 val. NKS ir Vilniaus aps. VPK Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato tyrėjai Žemaitės gatvėje sulaikė pilietį A.D. (gim. 1976 m.). Nustatyta, kad sulaikytasis augina kanapes, kurias pats vartoja ir jomis vaišina draugus. Sulaikytas asmuo pristatytas į NKS.

Po dešimties, minučių dirbdami kriminogenine prasme vienoje sudėtingiausių miesto vietų – S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, NKS pareigūnai sulaikė 1983 m. gimusį A.V., pas kurį rastos ir paimtos kelios tabletės „Clonazepam“ ir „Subaxen“. Sulaikytas asmuo pristatytas į NKS.

Apie 16.25 val., tikrindami informaciją apie grupę asmenų, aktyviai platinančių narkotikus jaunimui bei nevengiančių psichoaktyvių medžiagų siūlyti bendrojo lavinimo mokyklų prieigose, Viršuliškių g. NKS pareigūnai sulaikė du asmenis: A.M. (gim. 1990 m.) ir A.Z. (gim. 1982 m.). Pas sulaikytuosius rasta heroino, jie pristatyti į NKS.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai per šešis šių metų mėnesius sėkmingai išaiškino daugiau nei 310 nusikaltimų, susijusių su neteisėta narkotikų apyvarta. Policija dėkoja gyventojams, padėjusiems atskleisti ne vieną įstatymo pažeidimą ir nustatyti nusikaltusius asmenis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius