Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Girtas aktorius Arūnas Sakalauskas vairuodamas automobilį apdaužė devynias kitas mašinas (nuotraukos)

Prieš kurį laiką prabilęs atvirai apie savo problemas, sukeltas besaikio alkoholio vartojimo, o vėliau tvirtinęs, kad alkoholizmo negandą jau įveikė, aktorius Arūnas Sakalauskas penktadienį Vilniuje vėl pateko į bėdą. Girtas vairuodamas automobilį jis apdaužė devynias kelkraštyje stovinčias mašinas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Incidentas Vilniaus centre, Aguonų gatvėje, įvyko šiek tiek po 14 val. Automobilis Subaru Legacy, važiuodamas nuo Naugarduko gatvės, vieną po kito stumdė ir daužė kelkraštyje stovinčius automobilius.

Subaru visų pirma trenkėsi į Audi, tada kliudė Renault Clio, vėl Audi, Honda Civic, Volvo, Audi, Peugeot, VW Passat. Galiausiai Subaru dar užkabino BMW ir sustojo.

Žmonės per incidentą nenukentėjo. Tačiau visi dešimt automobilių, įskaitant ir Subaru, daugiau ar mažiau apgadinti.

Paaiškėjo, kad prie Subaru vairo sėdi aktorius A.Sakalauskas.

A.Sakalauskas buvo nuvežtas į Vilniaus kelių policiją, čia alkoholio matuokliu buvo nustatyta, kad jo organizme yra 2,2 promilės alkoholio. Jam surašytas protokolas už tai, kad vairavo neblaivus ir sukėlė avariją. Aktoriaus automobilis išgabentas į policijos saugojimo aikštelę.

Aktorius atvirai apie alkoholizmą prakalbo maždaug 2007 metų vasarą. Tąkart duodamas išskirtinį interviu dienraščiui L.T., jis tvirtino, kad alkoholikais tampama ne iš gero gyvenimo, o dėl įtampos darbe.

„Iš pradžių viskas atrodo nekalta – linksmas studentiškas gyvenimas, paskui vakarėliai, pasisėdėjimai su draugais. Viskas atrodo normalu, juk daugelis jaunas dienas taip leidžia. Niekas nežino, kada peržengiama riba. Vis dėlto vieną dieną žmogus suvokia, kad gėrimas ėmė trukdyti darbui. Tačiau tuomet sustoti jau labai sunku“, – 2007 m. vasarą sakė A.Sakalauskas.

Jau šių metų pradžioje aktorius žiniasklaidai tvirtino, kad praėjo ketveri metai, kol jis suprato sergantis sunkia ir klastinga liga – alkoholizmu. Pajutęs, kad nebevaldo savo gyvenimo, A.Sakalauskas teigia padėjęs tašką, nors tai ir buvo sunku.

Į avariją A.Sakalauskas yra patekęs ir anksčiau. 2007 metų rugpjūčio pradžioje, vairuodamas apynaujį automobilį Audi A3, aktorius nuskriejo nuo kelio ir apsivertė. Avarija įvyko kelio Vilnius–Varėna–Gardinas 85-ame kilometre.

Po avarijos aktorius buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau greitai iš jos buvo paleistas. Alkoholio koncentracija A.Sakalausko organizme tąkart neviršijo leistinos normos – rasta 0,097 promilės (vairuoti leidžiama, jei alkoholio koncentracija neviršija 0,4 promilės).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius