Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

6 vaikus užauginę Ukmergės rajono gyventojai per gaisrą neteko namų

Per pastarasias dvi dienas Ukmergės rajone kilo 2 gaisrai. Viename iš jų žmonės prarado turtą, kitame gesindamas įsiplieskusias liepsnas namo verandoje, nestipriai susižalojo pats namo šeimininkas.
Gaisras Jogvilų kaime
Gaisras Jogvilų kaime / Vilkmerge.lt nuotr.

Vienas gaisrų antradienį kilo Ukmergės miesto Krekšlių mikrorajone esančioje Vyšnių gatvėje. Įtariama, kad namo verandoje ugnis įsiplieskė nuo netvarkingos elektros instaliacijos. Gaisro metu išdegė namo verandos medinių dailylenčių sienų apdaila, sudegė joje buvę baldai. Ugnis jau buvo bepersimetanti ir į vieną iš kambarių. Atvykę ugniagesiai jos plitimą sustabdė. Belaukdamas gelbėtojų, septyniasdešimt septynerių metų namo šeimininkas pats ėmėsi tramdyti liepsnas.

Tačiau besigalynėdamas su ugnimi vyriškis nestipriai susižalojo. Atvykę medikai, namo šeimininko patirtus nudegimus bei nubrozdinimus sutvarstė įvykio vietoje, antradienį praneša Ukmergės krašto žinių svetainė vilkmerge.lt.

Tuo tarpu pirmadienį gaisras kilo Lyduokių seniūnijoje, Jogvilų kaime, vakar, 16.41 val. Įtariama, kad šešis vaikus užauginusios ir į gyvenimą jau išleidusios šeimos name, ugnis įsiplieskė nuo dūmtraukio. Namo šeimininkė prieš tai užkūrė krosnį. Po kiek laiko ji pajuto dūmų kvapą. Išbėgusi į lauką moteris pamatė iš pastogės kylančius dūmus.

Apie nelaimę ji pranešė ugniagesiams gelbėtojams. Tačiau po kelių minučių liepsnos apėmė jau visą stogą. Moteris dar spėjo iš liepsnų apimto namo išnešti asmens dokumentus bei dalį drabužių. Gaisro metu nudegė namas stogas dengtas medinėmis skiedromis ir šiferiu. Taip pat sudegė namo priestatas, stipriai apdegė virtuvė bei viduje buvę namų apyvokos daiktai. Be to, nestipriai apdegė vienas iš dviejų kambarių.

Abiejų gaisrų aplinkybes toliau tiria pareigūnai.

Vilkmerge.lt nuotr./Gaisras Jogvilų kaime
Vilkmerge.lt nuotr./Gaisras Jogvilų kaime

 

Vilkmerge.lt nuotr./Gaisras Vyanių gatvėje
Vilkmerge.lt nuotr./Gaisras Vyšnių gatvėje

 

Vilkmerge.lt nuotr./Gaisras Vyanių gatvėje
Vilkmerge.lt nuotr./Gaisras Vyšnių gatvėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius