Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemenčinės miškuose užpultas rusas ir du afganistaniečiai

Iš dviejų užsieniečių atimti mobilieji bei 400 eurų. Vilniaus rajone tuo pačiu metu nukentėjo ir svečias iš Rusijos: prarado telefoną ir 20 litų.
Ginklas
Ginklas

Policijos departamentas antradienį informuoja apie du apiplėšimus, užfiksuotus vakar, kaip nurodoma įvykių suvestinėje, visiškai tuo pačiu metu – 0 val. 30 min.

Nemenčinėje (Vilniaus r.), prie miško, jaunuoliai, grasindami Afganistano piliečiams E.A. (gimęs 1982 m.) ir I.A. (gimęs 1990 m.) daiktais, panašiais į šaunamuosius ginklus, pagrobė 400 eurų (1 380 litų) ir du mobiliojo ryšio telefonus. Bendras materialinis nuostolis nustatinėjamas, įtariamieji ieškomi.

Tuo pačiu metu Vilniaus rajono Miškonių kaime du jaunuoliai, grasindami Rusijos Federacijos piliečiui A.K. (gimęs 1990 m.) daiktais, panašiais į šaunamuosius ginklus, pagrobė 20 litų ir mobiliojo ryšio telefoną.

Beje, Miškonių kaimas yra už kelių kilometrų nuo Nemenčinės, todėl labai tikėtina, kad pareigūnams reikia ieškoti tų pačių įtariamųjų, o nusikaltimų laikas vis dėlto šiek tiek skyrėsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius