-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agresyviai nusiteikusius jaunuolius specialiojo būrio pasieniečiai tramdė jėga ir antrankiais

VSAT pareigūnam Vilniaus rajone fizine jėga ir specialiosiomis priemonėmis teko tramdyti du agresyvius vyrus.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Kaip informavo Valstybės sienos apsaugos tarnyba, naktį iš šeštadienio į sekmadienį VSAT Vilniaus rinktinės Specialiosios paskirties būrio pareigūnų ekipažas kartu su Vilniaus rajono policininkais prižiūrėjo viešąją tvarką Vilniaus rajone Kalvelių kaime. Čia vyko Žolinės šventė.

Iškart po vidurnakčio pro pasieniečių tarnybinį visureigį Mitsubishi Pajero praėjo du iš pažiūros neblaivūs vyrai. Vienas jų VSAT pareigūnui ranka ėmė rodyti įvairius gestus. Iš mašinos išlipęs uniformuotas pasienietis pareikalavo liautis.

Vyras iš pradžių pakluso reikalavimui, tačiau paėjėjęs keletą metrų, staiga apsisuko ir koja spyrė į visureigio bagažinę. Necenzūriniais žodžiais besiplūstantį chuliganą ir jam į pagalbą atėjusį bendrą pasieniečiams teko tramdyti fizine jėga ir specialiosiomis priemonėmis - pareigūnai prieš vieną vyrą panaudojo elektros šoko prietaisą. Abu nenuoramos buvo sulaikyti ir surakinti antrankiais.

Grumtynių metu specialiojo būrio pareigūnui buvo suplėšyta uniforminio švarko kišenė, nežymiai įbrėžtą tarnybinio automobilio Mitsubishi bagažinė.

Paaiškėjo, kad pareigūnui koneveikė ir jiems priešinosi 29 ir 31 metų Vilniaus rajono gyventojai.

Abu vyrai taip pat neturėjo pasienio ruože privalomų asmens dokumentų.

Jiems pradėtos administracinės teisenos dėl Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo bei girto asmens pasirodymo viešoje vietoje. Vilniaus rajono policijoje taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo savo pareigas vykdžiusiems pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius