-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 30 /12:46

Akistatos su Ukmergės policija vengęs vairuotojas rėžėsi į kitą automobilį, stulpą ir namą

Šeštadienį, apie 3 val. Ukmergėje, Gedimino gatvėje į stovintį automobilį, gatvės apšvietimo stulpą ir namo sieną trenkėsi „Volkswagen Sharan“. Avariją patyręs vairuotojas paliko automobilį ir iš įvykio vietos paspruko.
Avarija Ukmergėje
Avarija Ukmergėje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Papildyta 12.46 val.

Paaiškėjo, kad tas pats „Volkswagen Sharan“ kliudė bei apgadino ir dar du automobilius, o nuo pareigūnų bėgte pasprukęs vairuotojas apskritai neturėjo teisės sėsti prie vairo.

Pabūgo pareigūnų

„Volkswagen“ vairuotojas avariją patyrė tuomet, kai bandė pasprukti iš policijos pareigūnų akiračio. Įtartiną automobilį pastebėję ir su juo prasilenkę Ukmergės policijos pareigūnai nusprendė „Volkswagen“ vairuotoją sustabdyti patikrinimui.

Pamatęs, kad policijos automobilis gatvėje apsisuka, „Volkswagen“ vairuotojas padidino greitį ir nuvažiavo siekdamas išvengti akistatos su policija. Iš paskos važiavusiems policijos pareigūnams persekiojimą apsunkino tirštas rūkas.

VIDEO: „Volkswagen Sharan“ avarija Ukmergėje

Tačiau bėglys toli nenuvažiavo. Į Gedimino gatvę pasukę policijos pareigūnai netrukus pastebėjo į namo sieną įsirėžusį „Volkswagen Sharan“.

Paaiškėjo, kad prieš atsitrenkdamas į pastatą automobilio vairuotojas kliudė gatvėje stovėjusį „Toyota Avensis“, vėliau trenkėsi į gatvės apšvietimo stulpą ir tik tada taranavo namą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Ukmergėje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Ukmergėje

Per avariją „Volkswagen Sharan“ buvo gana stipriai apdaužytas, nulūžo automobilio ratas.

Prie transporto priemonės pribėgę policijos pareigūnai rado tik praviras dureles ir užvestą variklį. Vairuotojas pasišalino. Vyro nematė ir smūgio garso pažadintas Gedimino gatvės gyventojas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Ukmergėje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Ukmergėje

„Volkswagen Sharan“ buvo priverstinai nuvežtas, o Ukmergės policijos pareigūnai ėmė aiškintis, kas vairavo transporto priemonę ir sukėlė eismo įvykį.

Vairuotojui už pasišalinimą iš įvykio vietos gresia nemenka bauda ir teisės vairuoti atėmimas.

Neatmetama versija, kad vairuotojas akistatos su policija vengė ir iš įvykio vietos bėgte spruko dėl to, jog buvo neblaivus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius