-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakruojyje – „romantiška“ vagystė su žvakėmis ir dujų smarve

Pakruojyje moteris, sugrįžusi namo, pastebėjo ant stalo degančią žvakę. Romantiška užuomina greitai prarado žavesį, kai užuodė dujų kvapą. Moteris spintoje pasigedo 52 tūkst. litų. Itariamasis – septyneriais metais jaunesnis buvęs sugyventinis – sulaikytas.
Žvakės
Žvakės / 123rf.com nuotr.

Rugpjūčio 7 dieną 21 val. 50 min. Pakruojyje, L.Giros gatvėje, 39-erių moteris, grįžusi į namus, pajuto dujų kvapą bei ant stalo pastebėjo uždegtą žvakę. Toks romantikos kokteilis galėjo per akimirką susprogdinti namus.

Moteris užuodė ne tik dujas, bet ir klastą. Nuskubėjo patikrinti spintoje esančios slėptuvės, suprato, kas iš tiesų nutiko.

Moteris užuodė ne tik dujas, bet ir klastą. 

Jos buvęs mylimasis, septyneriais metais jaunesnis vyras, sumanė draugystę užbaigti su trenksmu. Įtariama, kad jis turėjo būsto raktą.

Patekęs į namus, jis pavogė spintoje laikytus pinigus, ant stalo uždegė žvakę ir atsuko dujų čiaupą – taip, kaip yra matęs per kovinius filmus.

Tikėjosi, kad įvyks sprogimas, o liepsnos amžiams pradangins ne tik buvusią meilę, bet ir įkalčius. Sprogimas, moters laimei, neįvyko. Sprogus dujų mišinys nepasiekė liepsnos.

Pakruojo policininkai pradėjo iteisminį tyrimą ir sulaikė įtariamąjį – 32 metų pakruojietį, kuriam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,36 promilės alkoholio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius