Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Alytaus policijos pareigūnai išaiškino narkotikų platintojus

Po daugiau kaip mėnesį trukusio tyrimo Alytaus policijos pareigūnai sulaikė keturis asmenis, kurie galėjo platinti narkotines medžiagas. Įtariama, kad jie turimus kvaišalus permesdavo į Alytaus pataisos namų teritoriją.
Įkalinimo įstaigos tvora
Įkalinimo įstaigos tvora / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip rašoma Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime, Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai lapkričio 18 dieną Alytuje sustabdė moters vairuojamą „Volkswagen“ automobilį, kuriuo važiavo dar viena keleivė ir du vyriškiai. Per apžiūrą rastas paketas su, įtariama, narkotine ir psichotropine medžiaga – amfetaminu. Rastos medžiagos perduotos ekspertizei atlikti.

Vienas iš vyriškių nurodė, kad rastas paketas priklauso jam. Įtariamasis atviravo –pareigūnų rastą „laimikį“ būtų permetęs į Alytaus pataisos namų teritoriją. ONTS pareigūnų didelėmis pastangomis šis sumanymas narkotines medžiagas perduoti pataisos namuose kalintiems sėbrams nepasisekė.

Prisipažinusio vyriškio biografija – spalvinga, policijai jis yra žinomas jau ne vienerius metus, anksčiau teistas už įvairius nusikaltimus, atlikus bausmę, neseniai paleistas iš įkalinimo įstaigos.

Per kratas įtariamųjų namuose rasta ir daugiau kvaišalų, taip pat „oro patrankos“, kurias panaudojus, narkotikai atsidurdavo pataisos namų teritorijoje.

Visi įtariamieji – ne Alytaus apskrities VPK prižiūrimos teritorijos gyventojai – buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę dviem paroms. Prisipažinusiam vyriškiui teismo skirta kardomoji priemonė – vieno mėnesio areštas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius