Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant sukčių kabliuko užkibo 81-erių kaunietė ir 8-metis

Patikėjusi, kad jos anūkė pastūmė mergaitę ir sugadino kompiuterį, dėl ko turės nemalonumų su policija, garbaus amžiaus kaunietė sukčiams atidavė 900 litų. Dar daugiau pinigų apgavikai išviliojo iš 8-mečio Kauno rajono gyventojo. Pasak jo mamos, vaikas sukčiams atidavė beveik 6 tūkst. litų.
Telefonas
Telefonas / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.
Temos: 1 Vaikai

Trečiadienį, apie 19 val., į Kaune gyvenančios 81-erių pensininkės namus paskambinęs vyriškis prisistatė policijos pareigūnu. Senolei jis papasakojo, kad jos anūkė pastūmė mergaitę ir sugadino mažametei priklausantį kompiuterį. Tačiau atsakomybės anūkė galės išvengti, jei atlygins padarytą žalą. Patikėjusi šia pasaka senutė į namus atėjusiam nepažįstamam vyriškiui perdavė 900 litų.

Tą pačią dieną 5785 litus apgavikai išviliojo ir iš Kauno rajone, Garliavoje, gyvenančios šeimos. Kauno rajono policijos duomenimis, apie 15.20 val. į namus, kuriuose tuo metu buvo tik 8-metis berniukas,  nepažįstamas vyras iš vaiko išviliojo 12 500 Norvegijos kronų ir 660 litų. Šiuos pinigus berniukas atidavė, kad mama išvengtų bausmės: apgavikas berniukui pasakojo, kad jo mama neva sužalojo kitą asmenį ir jai šiuo metu reikia pinigų, kad išvengtų kalėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius