-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio avarijos nepareikalavo nė vienos gyvybės, tačiau buvo sužeista 11 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, gegužės 3 d. (antradienį), mūsų šalyje eismo įvykių, kuriuose būtų žuvę žmonės, neužregistruota.
Avarija Vilniuje
Avarija Vilniuje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Eismo įvykių informacinės sistemos duomenimis, šalies keliuose įvyko 10 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių. Tarp sužeistųjų – 7 vairuotojai, 2 keleiviai, 1 dviratininkas ir 1 pėsčioji. Užregistruoti 195 techniniai eismo įvykiai. Užregistruoti 195 techniniai eismo įvykiai.

7 val. 11 min. Panevėžyje, Klaipėdos ir Felikso Vaitkaus gatvių reguliuojamoje sankryžoje, degant raudonam šviesoforo signalui, su papildoma rodykle leidžiančia sukti į dešinę, automobilis ,,Audi A4“, kurį vairavo 29 metų vyras, suko į dešinę, ir kliudė per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusį 39 metų vyrą.

Eismo įvykio metu sužeistam vyrui buvo paskirtas ambulatorinis gydymas.

7 val. 50 min. Klaipėdoje, Laukininkų gatvėje, 27 m. vyras vairavo automobilį „Toyota Corolla“ , atsiradus kliūčiai įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais tiesiai važiavusiu automobiliu „Toyota Auris“, kurį vairavo 32 metų moteris. Po susidūrimo automobilis „Toyota Auris“ atsitrenkė į kelkraštyje stovėjusį automobilį „Honda Accord“.

Įvykio metu susižalojo abu vairuotojai, kurie iš įvykio vietos buvo nuvežti į ligoninę.

Apie 7 val. 50 min. Kaune, Raudondvario plente staigiai stabdant miesto maršrutiniam autobusui, jame pargriuvo ir susižeidė 69 metų keleivė.

Apie 8 val. 10 min. Rokiškio rajone, krašto kelyje Biržai-Rokiškis, 29 metų moteris, vairavusi automobilį „VW Passat“, sankryžoje važiuodama pagrindiniu keliu, lenkė priekyje važiavusį ir į kairę sukantį 49 metų vyro vairuojamą traktorių "Fendt", ir su juo susidūrė, po susidūrimo „VW Passat“ nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Įvykio metu buvo sužeista „VW Passat“ vairuotoja, jauna moteris gydoma ambulatoriškai.

Apie 8 val. 50 min. Vilniuje, Konstitucijos prospekto ir T.Narbuto gatvės žiedinėje sankryžoje, 82 metų senjoras nesuvaldė vairuojamo automobilio „VW Golf“, nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies, atsitrenkė į medį ir apvirto. Eimo įvykio metu buvo išverstas medis, apgadintas aikštelėje stovėjęs automobilis „Subaru Legacy“.

Garbaus amžiaus vairuotojas buvo išvaduotas iš apvirtusio automobilio, jam suteikta medicinos pagalba.

Vidurdienį, 12 val. 15 min. Kaišiadorių rajone, kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, automobilį „Mercedes Benz C200“ vairavęs 55 metų vyras prie vairo užmigo ir nuvažiavo nuo kelio, sulaužė signalinį stulpelį ir įvažiavo į pakelės griovį.

Vairuotojas susižeidė ir dėl galvos traumos buvo pristatytas į ligoninę.

13 val. 45 min. Vilniuje, Justiniškių gatvėje, 40-metis vyras, vairuodamas automobilį „Toyota Highlander“ nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atstumo iki priekyje važiavusio ir į dešinę sukusio automobilio „Toyota Auris“, vairuojamo 30-mečio vyro, ir į šį automobilį atsitrenkė.

„Toyota Auris“ nuo smūgio atsitrenkė į stovėjusį automobilį „VW Passat“. Eismo įvykio metu susižeidė 32 metų „Toyota Auris“ keleivė.

18.10 val., Vilniuje, Gerosios Vilties ir Savanorių prospekto sankryžoje 28 metų moters vairuojamas automobilis „Peugeot 207“ atsitrenkė į priekyje pristabdžiusį automobilį „Ford Focus“. Įvykio metu buvo nežymiai sužeistas 34 metų „Ford“ vairuotojas.

19 val. 25 min. Vilniuje, Sodų gatvėje, 24 metų mergina, vairuodama automobilį „Mazda“, partrenkė staiga į važiuojamąją kelio dalį įbėgusią bendraamžę pėsčiąją, kuri dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Vėlai vakare, 22 val. 15 min. Utenos rajone, krašto kelyje Utena–Kaltanėnai–Švenčionys, 21 metų vyras, vairavęs automobilį „VW Golf“, bandė išvengti susidūrimo su netikėtai į kelią įbėgusiu laukiniu gyvūnu – stirna, vyras nesuvaldė vairuojamo automobilio, nuvažiavo į pakelės griovį ir susižeidė.

Šiais metais, iki gegužės 3 d., palyginti su 2015 metų tuo pačiu laikotarpiu, pirminiais duomenimis, užregistruoti 937 eismo įvykiai, t. y. 121 įvykiu (arba 12,9 proc.) daugiau, žuvo 51 žmogus, t. y. 21 (arba 29,2 proc.) mažiau,

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius