-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio avarijose kentėjo ne tik vairuotojai, bet ir keleiviai, pėstieji

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, antradienį, gruodžio 6 d., šalies keliuose įvyko 15 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 19 žmonių, tarp sužeistųjų 2 nepilnamečiai.
Avarija Kaune
Per avariją Kaune sužaloti ne tik abu vairuotojai, bet ir šio BMW keleivis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Per parą policijos pareigūnai užregistravo 48 techninius eismo įvykius, kurių metu žmonės nebuvo sužeisti.

Eismo įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

7.12 val., Vilniaus r., Užubalių k., Senajame Ukmergės kelyje, 35 m. vyras, vairuodamas automobilį „Mercedes-Benz”, partrenkė ir sužalojo nereguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusią 51 m. pėsčiąją, kuri dėl patirtų sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę.

13.39 val., Kaune, Karaliaus Mindaugo ir Muitinės g. 20-metis jaunuolis, vairuodamas automobilį BMW, lygiareikšmėje sankryžoje, išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Range Rover“, kurį vairavo 68 m. vyras ir juo susidūrė. Eimo įvykio metu apgadinti automobiliai, sužeisti abu vairuotojai ir 20 m. BMW keleivis.

14.00 val., Vilkaviškyje, Lauko g. ir Vienybės g. sankryžoje 18 – m. jaunuolis vairuodamas automobilį „VW Golf”, išvažiavo iš šalutinio kelio į pagrindinį kelią ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Audi A4“, kurį vairavo 32 m. vyras. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilyje „Audi A4“, važiavusi 55 m. keleivė, kuriai buvo suteikta medikų pagalba.

16.48 val., Šiauliuose, Gardino ir Aido gatvių sankryžoje, automobilis „Audi A4”, vairuojamas 25 m. moters, pėsčiųjų perėjoje kliudė 69 m. pėsčiąją. Dėl daugybinių traumų sužeista pėsčioji buvo paguldyta į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba prašo atkreipti eismo dalyvių dėmesį, kad dalyvavimas eisme tamsuoju paros metu ir esant blogam matomumui gali būti pavojingas. Vairuotojų prašome laikytis saugaus važiavimo greičio, ypatingo atsargumo priemonių imtis prie pėsčiųjų perėjų ar vietose, kur į kelią gali įžengti pėstieji. Linkime saugaus ir atsakingo dalyvavimo eisme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius