Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 15 gaisrų ir atliko 11 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre antradienį buvo traumuotas žmogus.
Įvykio vietoje
Gaisras / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šis gaisras antradienį popiet kilo Pasvalyje, Panevėžio gatvėje, R.K. pagalbinio ūkio paskirties pastate. Čia dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė krosnis ir katilinė. Liepsnos buvo greitai užgesintos ir didesnių nuostolių nepadarė. Gesinant gaisrą veidą apdegė 34 metų vyras.

Antradienį pavakary Druskininkuose, Gardino gatvėje, buvo padegtos daugiabučio namo vieno buto durys. Degančias duris užgesino patys namo gyventojai. Per gaisrą dar aprūko buto koridorius ir  laiptinė. Atvykę ugniagesiai iš aukštesnių aukštų uždūmintų butų evakavo 12 gyventojų, o butus išvėdino. Įvykis tiriamas.

Ryte Kaune, Prūsų gatvėje, užsidegė UAB ,,Kauno autobusai” maršrutinis autobusas Scania. Gaisro metu apdegė tik galinė autobuso apdaila, išsilydė elektros laidai.

Biržų rajono Vanagynės kaime vakare užsiliepsnojo lengvasis automobilis VW Golf. Mašina sudegė dar iki ugniagesių atvykimo, dar aprūko mūrinis sandėlis. Gaisras kilo dėl automobilio elektros instaliacijos gedimo.

Vakare Vilniuje, nuo Šilo tilto į Neries upę nušoko 20-metis vaikinas. Gelbėtojai apieškojo upės dalį ik Lazdynų tilto, tačiau jaunuolio nesurado. Paieškos darbai buvo nutraukti visiškai sutemus.

Šilutės ugniagesiai Grabupių kaime su diskiniu pjūklu nupjovė garažo vartus, nes garaže buvo užsidaręs vyras ir grasino nusižudyti. Išvestas laukan vyras buvo perduotas iškviestiems medikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius