-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apdovanoti pedofilą Jonavoje sučiupę pareigūnai

Pirmadienį Policijos departamente prie Vidaus reikalų ministerijos pagerbti ir apdovanoti mažametės išžaginimą Jonavoje atskleidę pareigūnai. Apdovanojimus jiems įteikė policijos generalinio komisaro pavaduotojas Renatas Požėla.
Apdovanoti mažametės išžaginimą Jonavoje atskleidę pareigūnai
Apdovanoti mažametės išžaginimą Jonavoje atskleidę pareigūnai / Policijos departamento nuotr.

„Nuoširdus ačiū kiekvienam iš Jūsų, už atliktą darbą. Simboliška, tačiau apdovanojimai įteikiami sausio 13-osios išvakarėse, kuomet gindami šalį, gyvybes paaukojo mūsų tautos didvyriai. Kiekvienas Jūsų taip pat savotiškai gina Lietuvą, tik nuo vidinių priešų“ -įteikdamas apdovanojimus kalbėjo R. Požėla.

Policijos departamento nuotr./Apdovanoti mažametės išžaginimą Jonavoje atskleidę pareigūnai
Policijos departamento nuotr./Apdovanoti mažametės išžaginimą Jonavoje atskleidę pareigūnai

Už šį didelį visuomenės rezonansą sukėlusi nusikaltimą apdovanoti Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimų centro, Kauno aps. vyriausiojo policijos komisariato ir Jonavos r. policijos komisariato pareigūnai, praneša Policijos departamentas.

Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininko pavaduotojas Andžejus Roginskis pasidžiaugė, kad toks sudėtingas nusikaltimas buvo ištirtas taip operatyviai. „Tiek Jūs, tiek Jūsų šeimos galite didžiuotis savo darbais“ – sakė A. Roginskis.

Atliekant ikiteisminį tyrimą pareigūnai atliko daug procesinių veiksmų: apžiūrėta įvykio vieta, apklausti liudytojai, atliktos asmenų atpažinimo procedūros pagal jų nuotraukas ir kt.

Atliekant ikiteisminį tyrimą pareigūnai atliko daug procesinių veiksmų: apžiūrėta įvykio vieta, apklausti liudytojai, atliktos asmenų atpažinimo procedūros pagal jų nuotraukas ir kt. Taip pat peržiūrėtos gautos vaizdo medžiagos iš prekybos centrų, gatvių bei kitų vaizdo kameromis stebimų vietovių. Iškart pradėjus ikiteisminį tyrimą buvo aktyviai dirbama šioje ikiteisminio tyrimo byloje, siekiant surasti nusikalstamą veiką padariusį asmenį. Aiškinantis šį nusikaltimą buvo kreiptasi pagalbos į kriminalistinių tyrimų ekspertus. Specialistams buvo pateiktos užduotys atlikti biologinį, daktiloskopinius bei trasologinį-mikrodalelių tyrimus, tikslu nustatyti ir identifikuoti asmenį, padariusį minėtą nusikalstamą veiką.

Dėka operatyviai atliktų tyrimų ir pateiktos specialisto išvados, per nepilną savaitę buvo galima susieti nusikalstamą veiką padariusį asmenį su įvykio vietoje rastais ir paliktais nusikalstamos veikos pėdsakais.

Dėkodamas už įvertinimą laikinasis Kauno aps. VPK viršininkas Darius Žukauskas teigė, kad šios bylos tyrimas galėtų būti geru pavyzdžiu, kaip glaudžiai bendradarbiaujant, sutelkus visas pajėgas, galima gauti puikų rezultatą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius