Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Apsemtas cukrumi bunkeryje užduso darbininkas (papildyta 11.02 val.)

Ketvirtadienio rytą, 9.16 val., Klaipėdos ugniagesiai gavo pranešimą iš Bendrojo pagalbos centro apie tai, kad Naujojo uosto g. 23 esančios bendrovės KLASCO teritorijoje į bunkerį įkrito žmogus.
Papildytas antruoju dvyniu, KLASCO pagalbinis laivynas nuo šiol užtikrins saugų „Panamax“ laivų švartavimą uoste net esant audringam orui.
Žmogus, kraudamas iš laivo cukrų, įkrito į bunkerį ir užduso. / „Lietuvos žinių“ nuotr.

Į įvykio vietą buvo išsiųsti du priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ekipažai, iškviesta ir medikų brigada. Atvykę į vietą ugniagesiai bandė gelbėti į ant kranto stovintį bunkerį, į kurį buvo kraunama cukraus žaliava iš laivo, įkritusį žmogų.

Panaudoję vietoje esantį stacionarų kraną bei neštuvus, ugniagesiai ištraukė 54-erių metų KLASCO darbininką Albertą Kaušakį.  Vyriškiui medikai padėti nebegalėjo – jis mirtinai užduso paniręs į bunkeryje esantį cukrų. Jam kovo pabaigoje būtų sukakę 55 metai.

A. Kaušakys KLASCO kompanijoje dirbo daugiau nei 30 metų. Jo sūnus dirba KLASCO trąšų terminale operatoriumi. Dėl šio nelaimingo atsitiko kompanijos vadovybė reiškia gilią užuojautą giminėms ir artimiesiems.

Įvykio aplinkybės tiriamos. Bus aiškinamasi, ar nepažeistos darbo saugos taisyklės.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius