-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsakomybės ketinęs išvengti pažeidėjas Ukmergės rajono patrulį bandė suvilioti gumine valtimi

Policijos pareigūno vilionės gumine valtimi pažeidėjui baigėsi baudžiamąja byla. Avariją Ukmergėje sukėlęs girtas „VW Golf“ vairuotojas bandė pasiūlyti policininkui neįprastą kyšį – esą iš Danijos jis naują guminę valtį su varikliu.
Kontrabandininkų valtis
Asociatyvinė iliustracija: valtis su varikliu / VSAT nuotr.

Liepos 2 d. apie 12 val. buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį Vytauto gatvėje, Ukmergėje. Policijos patruliai nuskubėjo į įvykio vietą. Paaiškėjo, kad „VW Golf“ vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nesilaikė tinkamo atstumo ir įvažiavo į „Audi 80“ galinę dalį.

„VW Golf“ vairuotojas, 56-erių metų Ukmergės miesto gyventojas, buvo akivaizdžiai neblaivus. Jis buvo pristatytas į policijos komisariatą. „VW Golf“ vairuotojui nustatytas 2,73 prom. girtumas, tai yra sunkus girtumo laipsnis. Policijos pareigūnui rašant administracinės teisės pažeidimų protokolą, pažeidėjas nusprendė, kad reikia pabandyti „susitarti“. Mainais už alkotesterio parodymų pakeitimą vyras sakė atvešiantis iš Danijos naują guminę valtį su varikliu.

Vyras buvo sulaikytas ir patalpintas į areštinę. Dėl bandymo papirkti pareigūną ukmergiškiui  pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 227 str. 2 d. Artimiausiu metu sulaikytajam bus pareikštas įtarimas.

Šiais metais Ukmergės r. policijos komisariate dėl pareigūnų papirkimo pradėtas antras ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius