-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarija ant Kleboniškio tilto sukėlė didžiulę spūstį

Šeštadienio vakarą Kaune, ant Adolfo Meškino vardo tilto, kuris kauniečiams geriau žinomas kaip Kleboniškio, kilusi avarija sutrikdė eismą – nuo prekybos ir pramogų centro „Mega“ nusidriekė kilometrinė transporto eilė. Pirminiais duomenimis, eismo trikdžių kilo dėl avarijos – ant tilto susidūrė du kariniai sunkvežimiai.
Avarija Kaune, ant Kleboniškio tilto
Avarija Kaune, ant Kleboniškio tilto / Daumanto Mikalčiaus nuotr.

Avarija įvyko apie 19 val. Pirminiais duomenimis, susidūrė dvi karinės transporto priemonės, važiavusios karinės technikos kolonoje Vilniaus kryptimi.

Šiuo metu Lietuvoje prasideda masinės karių pratybos, todėl šalies keliuose daug karinės technikos. Kaune į eismo įvykį papuolė šių pratybų dalyviai – kariai iš Danijos. Policijos duomenimis, nukentėjusių nėra – įvykis techninis, apgadintos tik transporto priemonės.

Tiesa, į įvykio vietą Kauno policijos pareigūnai nevyko – situaciją koordinavo Karo policija. Būtent dėl jos pareigūnų sprendimo užtverti kelią, kol bus išsiaiškintos avarijos detalės ir pašalinti padariniai, kilo didžiulė spūstis. Kurį laiką mašinos visai nejudėjo iš vietos. Kilometrinė eilė nusidriekė nuo prekybos ir pramogų centro „Mega“ iki Muravos sankryžos.

Daumanto Mikalčiaus nuotr./Dėl avarijos Kaune susidarė kamštis
Daumanto Mikalčiaus nuotr./Dėl avarijos Kaune susidarė kamštis

„Visiškai uždarytas tiltas į Vilniaus pusę nuo „Megos“. Nepraleidžia absoliučiai nei vienos mašinos. Pasirinkite kitą kelią, o kas strigo, tiems kantrybės“, – apie tai maždaug 19 val. „Facebook“ rašė vienas iš viešos grupės narių, nuolat besidalinančių informacija apie eismo įvykius Kaune ir šalia jo.

20.30 val. eismas pajudėjo. Šiuo metu spūsties nebėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius