Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 02 /22:17

Avarija Vilniuje: automobilis „Mazda“, kuriuo važiavo dvi merginos, tiesiog nušlavė autobusų stotelę ir rėžėsi į stulpą

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes avarijos, per kurią automobilis „Mazda“ nuo žemės paviršiaus nušlavė visuomeninio transporto stotelę ir rėžėsi į stulpą. Po avarijos viena automobiliu važiavusi mergina nuvežta į ligoninę, kita ištikta šoko pabėgo į mišką.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pranešimą apie avariją Lizdeikos g. ir Rukeliškių g. sankryžoje Vilniaus policijos pareigūnai gavo apie 14.23 val. Į avarijos vietą nuskubėjo ne tik policijos patruliai su greitosios pagalbos medikais, bet ir ugniagesiai gelbėtojai.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad automobilis „Mazda MX-3“ nuo žemės paviršiaus nušlavė visuomeninio transporto stotelę ir rėžėsi į stulpą. Liudininkai teigia, kad automobiliu važiavo dvi merginos. Septyniolikmetę greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę.

Tuo tarpu kita mergina ištikta šoko pabėgo į mišką. Jos ieškoti leidosi gausios pareigūnų pajėgos. Į pagalbą pasitelkti ir kinologai su tarnybiniais šunimis.

Liudininkai tvirtina, kad avarija galėjo įvykti automobiliui BMW sukėlus avarinę situaciją. Šis automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo. Liudininkai spėjo įsidėmėti jo valstybinius numerius, todėl pareigūnai tikisi, kad automobilį ir jo vairuotoją pavyks surasti.

Kas vairavo 1993 metais pagamintą automobilį „Mazda“, kol kas nežinoma.

Papildyta 17.30 val.: Į mišką išėjusios merginos policijos pareigūnams kol kas nepavyko rasti. Tačiau pareigūnai miške netoli avarijos vietos aptiko likimo valiai paliktą automobilį BMW. Spėjama, kad tai gali būti tas pats automobilis, kurį minėjo liudininkai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Papildyta 22.17 val.: Į mišką išėjusios merginos vis dar nepavyksta rasti. Tačiau pareigūnai teigia atskleidę „detektyvą“ su automobiliu BMW. Pasak pareigūnų, BMW su avarija nėra susijęs.

Pareigūnai teigia, kad kažkas iš skambinusių ir pranešių apie avariją, ištarė frazę: „Pasišalino BMW“. Tai sukėlė įtarimų, kad su avarija gali būti susijęs automobilis, kurio net valstybinius numerius nurodė skambinęs žmogus.

Policija dar penktadienį iki vakaro apklausė avarijos liudininkus. Visi tvirtina, kad BMW 320D įvykio vietoje sustojo jau po nelaimės. Vairuotojas pažiūrėjo į avariją ir nuvažiavo toliau.

„Gavosi sugedęs telefonas“, – teigia pareigūnai. Jie tvirtina, kad miške rastas BMW iš viso nesusijęs su šiuo įvykiu. Ši mašina miške galėjo atsirasti dar prieš avariją.

Šiuo metu oficialiai užfiksuota, kad automobilį „Mazda“ vairavęs kol kas nenustatytas asmuo, mašinos nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į stulpą. Oficialioje policijos versijoje joks kitas automobilis nėra minimas.

Sužalota nepilnametė gydoma reanimacijoje. Ji patyrė galvos, veido traumų, jai nustatytas bendras kūno sumušimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius