-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baisi avarija: automobilis sudegė, trys žmonės sužeisti

Šeštadienį apie 21 valandą Pagėgių savivaldybėje kelyje Žukai-Tauragė įvyko kraupi avarija – automobilis sudegė, trys žmonės buvo sužeisti.
Avarija Pagėgių savivaldybėje
Avarija Pagėgių savivaldybėje / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Avarija įvyko, kuomet Tauragės link važiuojančio automobilio vairuotojas posūkyje už Žukų nesuvaldė transporto priemonės. Automobilis nulėkė nuo kelio į šalutinio kelio sankasą, pakilo į orą, skriejo keliasdešimt metrų ir krito ant melioracijos kanalo šlaito.

2003 metų gamybos automobilis „Audi A-8“ po avarijos užsidegė. Juo važiavę žmonės buvo išgelbėti tik vietos gyventojų dėka.

Netoli avarijos vietos gyvenantis 35-erių vyriškis pasakojo išgirdęs, kad įvyko avarija ir savo automobiliu su keliais draugais nuvyko į nelaimės vietą. Čia jis išvydo iš automobilio išsviestą merginą, kuri papasakojo, jog mašinoje likę dar du keleiviai. Automobilį vairavusį vyriškį vietos gyventojai rado mašinoje sukniubusį už vairo be sąmonės ir ištempė jį toliau nuo transporto priemonės, dar vienas vyras avarijos metu buvo išsviestas lauk.

Laimei, vyrai spėjo mašina važiavusius žmones nutempti toliau nuo avarijos vietos, nes kol atvyko ugniagesiai gelbėtojai, mašina visiškai sudegė.

Sužeistieji nuvežti į Tauragės ligoninę, dėl įvykio pradėtas tyrimas. Neatmetama, kad vairuotojas įvykio metu buvo apsvaigęs nuo alkoholio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius