-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltarusiai automobilių dvigubuose dugnuose gabeno cigaretes

Varėnos rinktinės pasieniečiai sulaikė du baltarusių vairuojamus automobilius, kuriuose buvo įrengti dvigubi dugnai kontrabandai gabenti.
Valstybės sienos apsaugos tarnyba
Valstybės sienos apsaugos tarnyba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad šeštadienį VSAT Varėnos rinktinės Specialiosios paskirties būrio pasieniečiai Aleksandro Barausko užkardoje išsamiai patikrino automobilius Volkswagen Jetta ir Volkswagen Vento baltarusiškais numeriais.

Pirmajį automobilį, vairuojamą 49-erių baltarusio, pasieniečiai sulaikė Rakų kontrolės punkte beįvažiuojantį į Lietuvą. Antrąją mašiną, vairuotą 31-erių Baltarusijos piliečio, VSAT pareigūnai sulaikė Varėnoje.

Volkswagen Jetta po automobilio bagažine ir galine sėdyne buvo įrengta slėptuvė - antras dugnas. Iš jos pasieniečiai ištraukė 800 pakelių cigarečių „Minsk City“ su Baltarusijos akcizo ženklais.

Panašus dvigubas dugnas buvo įrengtas ir automobilyje Volkswagen Vento. Šiuo automobiliu gabenta 800 pakelių cigarečių „Minsk City“ ir 500 pakelių „Minsk Capital“ su Baltarusijos banderolėmis.

Dėl kontrabandos VSAT Varėnos rinktinėje pradėtos administracinių bylų teisenos. Baltarusiams gresia baudos nuo 10 iki 20 tūkst. litų ir automobilių konfiskavimas.

Užsieniečiai po apklausos paleisti, jų mašinos saugomos A. Barausko užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius