-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltarusis muitininkus nustebino kontrabandiniais rūkalais kimštomis padangomis

Ilgąjį savaitgalį pasienyje su Baltarusija sulaikytas ne vienas automobilis su kontrabandinių cigarečių siuntomis. Nelegalūs rūkalai slėpti kuro bakuose, atsarginiuose ir galiniuose automobilių ratuose, antradienį praneša Muitinės kriminalinė tarnyba.
Cigarečių kontrabanda automobilio padangose
Cigarečių kontrabanda automobilio padangose / Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr.

Bene daugiausia pažeidėjų įkliuvo Šalčininkų kelio poste – dar rugpjūčio 11 d. ten sulaikyti du lengvieji automobiliai su nelegaliais rūkalais. Pirmasis, „Volvo S40“, kuriuo važiavo Baltarusijos pilietis D. P., pareigūnų labai nenustebino – mašinos kuro bake rasti paslėpti 705 pakeliai baltarusiškų cigarečių (jų vertė 2030 eurų).

Kur kas įdomesnis pasirodė tuo pat metu, apie 8 val. ryto, į postą atvažiavusio baltarusio M. M. automobilis „Peugeot 206“. Šioje mašinoje kontrabandinės cigaretės buvo išslapstytos ne tik atsarginiame rate, bet ir abiejuose galiniuose „Peugeot“ ratuose. Jame iš viso rasta 1239 eurų vertės (426 pakeliai) kontrabandinių rūkalų.

Trečias automobilis – Baltarusijos piliečio A. P. vairuojamas „Volkswagen“ – Šalčininkų kelio poste sulaikytas rugpjūčio 12-osios rytą. Šią mašiną teko tikrinti net du kartus – cigaretės joje buvo išslapstytos įvairiausiose vietose, tarp jų – ir kuro bake įrengtoje slėptuvėje. Iš viso aptikta 1 220 pakelių baltarusiškų cigarečių.

Visiems pažeidėjams muitinės pareigūnai surašė administracinius teisės pažeidimo protokolus už gabentą kontrabandą..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius