Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Be pasipriešinimų policininkams nepraeina ir šventinis metas

Šiauliuose ir Šakiuose iškeltos bylos dėl teisėtų pareigūnų reikalavimų nevykdymo.
Sulaikytas įtariamasis
Asociatyvinė iliustracija: įtariamųjų sulaikymai dažnai pareikalauja iš pareigūnų nemažai pastangų. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip sekmadienį pranešė Policijos departamentas, vakar apie 1 val. Šiauliuose, Aido g., prie prekybos ir pramogų centro, vyriškis kumščiu suskaldė taksi automobilio „Renault Megane Scenic“ (pagamintas 1998 m.) priekinį lango stiklą. Atvesdinus vyriškį į Šiaulių aps. VPK, pastarasis pasipriešino ir vieną kartą alkūne sudavė tarnybos metu uniformuotam Operatyvaus valdymo skyriaus vyresniajam postiniui G.L. (gimusiam 1969 m.) į veidą.

Pareigūnas į gydymo įstaigą nesikreipė.

Įtariamasis neblaivus (1,61 prom. alkoholio) V.Č. (gimęs 1980 m.) uždarytas į areštinę. Pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR Baudžiamojo kodekso (BK) 284 str. 1 d. ir 286 str. (dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir pasipriešinimo policijai).

Tuo tarpu Marijampolės aps. VPK Šakių r. policijos komisariato patalpose gruodžio 23 d. apie 11 val. G.G. (gimęs 1982 m.), bandydamas pasišalinti, stumdė ir kumščiu sudavė tarnybos metu uniformuotam Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio tyrėjui V.G. (gimusiam 1970 m.) į veidą.

Pareigūnas dėl veido sumušimo gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 286 str.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius