-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 06 /19:28

Buvusiam „Pikaso“ grupės nariui Dovydui Šamrajui – įtarimai dėl narkotikų platinimo, dvi paras jis praleido areštinėje

Uostamiesčio pareigūnai sulaikė Klaipėdos ir Kauno gyventojus, platinusius narkotines medžiagas pramogų pasaulio atstovams. Vienas iš įtariamųjų vadovauja uostamiesčio naktiniam klubui. Paaiškėjo, kad tai buvęs grupės „Pikaso“ narys Dovydas Šamrajus. Į nusikaltimą įsivėlęs ir kitas narys – Dainius Kinderis.
Dovydas Šamrajus
Dovydas Šamrajus / Viganto Ovadnevo nuotr.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policija, pernai spalio mėnesį Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai uostamiesčio autobusų stotyje sulaikė gyventoją, tai yra, D.Kinderį, kuris iš tarpmiestinio autobuso atsiėmė siuntinį. Kaip pranešė „TV3“, sulaikytasis paaiškino, kad į autobusų stotį atvyko ir siuntinį, apie kurio turinį nežinojo, paėmė paprašytas draugo. Įtariama, kad būtent D.Šamrajus paprašė D.Kinderio paimti jam priklausantį siuntinį. Gali būti, kad šis nežinojo, kas yra dėžėje.

Pareigūnai įtaria, kad D.Šamrajus savo vadovaujamo klubo klientams siūlė ne tik pramogų, bet ir narkotikų. Dėl įtarimų jis dvi paras praleido areštinėje, vėliau teismas jam skyrė rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

Buvęs pramogų pasaulio atstovas D.Šamrajus į pareigūnų akiratį patenka nebe pirmą kartą, spalį jis buvo sučiuptas neblaivus už vairo.

Iš Kauno miesto atsiųstoje siuntoje buvo aptikta 10 paketėlių (apie 10 g) įtartinų miltelių. Spėjama, kad tai yra kvaišalai. Siuntinys buvo sudėtas į batų dėžę.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad su šia siunta yra susiję dar trys asmenys – vienas klaipėdietis ir du Kauno miesto gyventojai. Šiuo metu atliekami siuntinyje ir pas įtariamuosius rastų medžiagų cheminiai tyrimai.

Atlikdami ikiteisminio tyrimo veiksmus Kaune, uostamiesčio teisėsaugininkai bendradarbiavo su Kauno apskrities VPK pareigūnais. Tyrėjai apklausė penkis asmenis, keturiems iš jų pateikti įtarimai dėl pasikėsinimo disponuoti ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Vienas įtariamasis suimtas, likusiems paskirtos švelnesnės kardomosios priemonės.

VIDEO: Klaipėdoje sulaikyti narkotikai

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti įstatymai numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius