-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbą užsienyje žadėjęs klaipėdietis apgavo šimtus žmonių

Klaipėdos apskrities policija baigė tirti bylą dėl sukčiavimo įdarbinant užsienyje. Įtariama, kad nuo nelegaliai įdarbinimo paslaugas teikusio vyro nukentėjo 207 asmenys, atidavę sukčiui per 70 tūkst. eurų. Žilvinas Margelis pinigų negrąžino, o darbo ieškojusių asmenų neįdarbino.
Pasas
Pasas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip skelbia policija, ikiteisminis tyrimas buvo atliekamas dėl 1970 metais gimusio vyro. Jis, veikdamas įstatymų nustatyta tvarka neįregistruotų įmonių – UAB „Rimada“ ir „Tarptautinių ryšių agentūra“ – vardu, bei 2000–2001 metais savitarpio pagalbos asociacijos „Lobaris“ vardu, Klaipėdos mieste, neturėdamas licencijos tarpininkauti įdarbinant užsienyje ir neturėdamas realios galimybės įdarbinti užsienyje, už nepagrįstai žadamas įdarbinimo paslaugas iš 207 fizinių asmenų įvairia valiuta paėmė iš viso 70 tūkst. 477 eurus.

Antradienį įtariamajam buvo įteiktas galutinis pranešimas apie įtarimą dėl sukčiavimų, po to jam buvo paskelbta apie ikiteisminio tyrimo pabaigą.

Ikiteisminio tyrimo metu dėl įtariamojo padarytų nusikalstamų veikų yra nukentėję 207 fiziniai asmenys, kurie yra pripažinti civiliniais ieškovais ir nukentėjusiaisiais.

Dėl didelio proceso dalyvių skaičiaus, taip pat siekiant kuo greičiau perduoti ikiteisminio tyrimo medžiagą į teismą, policija mano, kad tikslinga apie tyrimo pabaigą proceso dalyvius informuoti viešojo paskelbimo būdu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius