Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dideli kiekiai narkotikų: palangiškis ir klaipėdiečiai atsakys už jų platinimą

Klaipėdos pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotikais labai dideliais kiekiais. Narkotikų prekeiviams gresia ilgi metai kalėjimo.

Baudžiamoji atsakomybė už nusikalstamas veikas, susijusias su neteisėta narkotinių ir psichotropinių medžiagų apyvarta, gresia penkiems asmenims. Trys iš jų kaltinami narkotikų, taip pat ir dideliais bei labai dideliais kiekiais, platinimu.

Gauta duomenų, kad nusikalstamai veiklai vadovavo, narkotines ir psichotropines medžiagas tiesioginiams platintojams tiekė Palangoje gyvenantis asmuo. Jis siejamas su organizuotu nusikalstamumu.

Įtariama, kad narkotikus uostamiestyje, Šaulių g., išsinuomotame bute, platino anksčiau už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis bei šių medžiagų kontrabandą teistas klaipėdieti

Kratų metu rasti labai dideli heroino, amfetamino bei tablečių su psichotropine medžiaga MDMA kiekiai.

Du kaltinamieji suimti, likusiems paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 15 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius