Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 02 04 /17:50

Didelis gaisras Vilniaus pakraštyje: Molėtų plente pleškėjo autoservisas

Ketvirtadienio pavakarę ugnis pasiglemžė angarą prie pat Molėtų plento, kuriame buvo įsikūręs automobilių servisas, užsiimantis daugiausiai padangų montavimu. Liudininkai gaisro pradžioje girdėjo sprogimą – galėjo driokstelėti dujų balionas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

Apie šį įvykį redakcijai pranešė jo liudininkais tapę 15min skaitytojai.

Gaisras kilo apie 17 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Situacijų koordinavimo skyriuje 15min sužinojo, kad duomenų apie gaisro metu nukentėjusius žmones bent šiuo metu nėra. Tačiau šis įvykis, apie kurį pranešta 16.54 val., pareikalavo didelių gelbėtojų pajėgų ir pastangų.

Maždaug per 45 minutes gaisro net nepavyko lokalizuoti. Tiesa, konstatuota, kad pavojaus liepsnai persimesti į kitus pastatus nėra.

Atvira ugnimi degė komercinės techninės paskirties karkasinis pastatas, kuriame įsikūrusios automobilių remonto dirbtuvės. Gaisro priežastis kol kas dar nežinoma, tačiau neatmetama, kad tai gali būti tiesiogiai susiję su servise vykdyta veikla.

Į įvykio vietą išsiųsti 3 autocisternų ekipažai, taip pat papildomas sunkvežimis su vandens talpa bei mobilaus gelbėtojų štabo automobilis. Netrukus ugniagesiai iš hidrantų pajungė dvi magistralines linijas, kuriomis į gaisravietę tiekiamas vanduo.

Apie 18 val. liepsnų plitimas pagaliau buvo sustabdytas, netrukus gaisras ir visiškai numalšintas. Jo aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius