-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Domeikavos gyventoja po Naujųjų sutikimo Panevėžio rajone liko pusnuogė

Pranešama apie „šventinę“ vagystę Dembavos gyvenvietėje, po kurios Naujuosius metus sutikusi Kauno rajono gyventoja liko ne tik be palto, bet ir rankinės, piniginės, mobiliojo, namų raktų, automobilio „Toyota Corolla“ registracijos dokumento bei raktelių.
Vaizdai iš podiumo
Asociatyvinė iliustracija: galima tik įsivaizduoti, kaip pasijuto šventės įkarštyje palto ir rankinės netekusi moteris. / „Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.

Kauno rajone, Domeikavoje, gyvenančiai 40-metei S.M. (gimusiai 1970 m.) naujieji Zuikio metai prasidėjo itin nesėkmingai. Šventinę naktį po vagystės ji galėjo pasijusti ne tik pusnuogė, bet ir praradusi tvirtą pagrindą po kojomis.

Dingo moters paltas ir rankinė, kurioje šįkart tikrai buvo didelė dalis jos gyvenimo: kvepalai, piniginė, du šimtai litų, vairuotojos pažymėjimas, asmens tapatybės kortelė, automobilio „Toyota Corolla“ registracijos pažymėjimas ir užvedimo rakteliai, dvi banko mokėjimo kortelės, namų raktai, mobiliojo ryšio telefonas „Samsung“.

Policijai S.M. pranešė, kad nukentėjo būdama svečiuose Panevėžio rajone, Dembavoje, Veteranų gatvėje. Tai, kad iš namo holo dingo jos svarbiausi daiktai, moteris pastebėjo apie 4 val.

Materialinis nuostolis – 1 800 litų, ilgapirščiai ieškomi, šeštadienį operatyviai informuoja Panevėžio apskrities VPK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius