Tiesiogiai
VALINSKAS ŽINO: prezidento rinkimų naktis tiesiogiai

Druskininkų policijos pagalbos kelyje sulaukusios Justinos istorija: „Išgirdau keistą bildesį rate...“

Beveik kasdien gaunamos padėkos šalies policijos pareigūnams – išties džiugina ir motyvuoja teisėtvarkininkus. O ir žmonės vis dažniau pastebi gražius poelgius, kuriuos dar ir aprašo. Šįkart gražių žodžių sulaukė druskininkiečiai Vygantas Bužys ir Valdas Pileckas – 15min.lt publikuoja Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Druskininkų policijos patruliams skirtą padėką.
Rytinis Kauno policijos reidas
Asociatyvinė iliustracija: pareigūnai keliuose ne tik baudžia, bet gelbėja nelaimėlius / Sauliaus Tvirbuto / 15min nuotr.

Nors jau ir praėjo mėnuo, vis dėlto noriu nuoširdžiai padėkoti Druskininkų policijos komisariato pareigūnams V.Bužiui ir V.Pileckui už suteiktą pagalbą kelyje. 

Š. m. balandžio 24 d. apie 2.00 val. nakties, Druskininkuose, važiuodama į namus išgirdau keistą bildesį savo automobilio kairiajame rate. Išlipusi iš transporto priemonės pamačiau, jog automobilio ratas buvo be oro. Toliau tęsti kelionės nebegalėjau, todėl teko prašyti netoliese patruliavusių jau minėtų pareigūnų pagalbos.

Paprašius pagalbos, nudžiugino pareigūnų noras padėti. Pareigūnai buvo labai geranoriški ir tolerantiški bei operatyviai padėjo išspręsti problemą. Vos po keliolikos minučių galėjau tęsti kelionę į namus.

Dar kartą dėkoju šiems pareigūnams už supratimą ir rūpestį bei noriu palinkėti kuo geriausios sėkmės jų nelengvame, iššūkių reikalaujančiame darbe.

Sėkmės!

Pagarbiai, Justina K.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius