Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Einikis liko be piršto

Skandalingu elgesiu pagarsėjęs krepšininkas Gintaras Einikis savaitgalį neteko dalies piršto. Po sekmadieninio incidento jam teko nupjauti dalį galūnės.
Gintaras Einikis
Gintaras Einikis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Gintaras Einikis

Sekmadienio pavakarę greitosios pagalbos medikai sulaukė iškvietimo į Klaipėdos centrą, kad bute susižalojęs vyras. Į nelaimėlio namus nuvykę medikai rado G.Einikį, vyrui buvo sužalotas dešinės rankos vidurinysis pirštas. Jis paaiškino, kad ranką susižalojo durimis. Medikams sunkiai sekėsi susikalbėti su garsiuoju klaipėdiečiu, tad buvo iškviesti ir policijos pareigūnai.

Jis iš namų buvo išvežtas į ligoninę, teko amputuoti dalį piršto. Medikams nespėjus suteikti visos reikiamos pagalbos, G.Einikis savavališkai išėjo iš ligoninės.

G.Einikis kuriam laikui buvo nutraukęs krepšininko karjerą. Tačiau po incidento, kai per eismo įvykį sužalojo merginą, o jo automobilyje buvo aptikta kvaišalų, pareiškė grįžtąs į krepšinio aikštelę. Praėjusį sezoną jis žaidė Palangos „Naglio–Adakrio“ klube.

G.Einikis pastaruoju metu nuolat pakliūva į incidentus. Prieš porą metų vyras su širdies drauge buvo įsivėžęs į muštynes naktiniame bare „Piteris“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius