Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Elektrėnuose sulaikyti du asmenys, kurie bandė apvogti garažą

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai sulaikė du asmenis, įtariamus vagyste iš garažo.
Vagių išlaužta spyna
Vagių išlaužta spyna / Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Temos: 1 Elektrėnai

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, Elektrėnų policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyrio pareigūnai šių metų  pirmadienį apie 21.25 val. gavo anoniminį pranešimą, kad vagišiai bando įsilaužti į garažą.

Policijos pareigūnai nedelsdami nuvyko į įvykio vietą ir sulaikė du neblaivius įtariamuosius G.K. (gim. 1969 m. ) ir V.B. (gim. 1988 m.). Abu sulaikytieji uždaryti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. (Vagystė. Tas, kas atvirai pagrobė svetimą turtą arba pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, saugyklą ar saugomą teritoriją, arba viešoje vietoje pagrobė svetimą turtą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė) arba automobilį, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų).

Pareigūnų teigimu, nusikalstamumo prevencija gali būti efektyvi tik nuolat bendradarbiaujant  policijai ir visuomenei. Džiugu, kad visuomenė vis labiau pasitiki policijos pareigūnais.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai gyventojai suteikia pareigūnams vertingos informacijos ir jų padedami policininkai išaiškina vis daugiau nusikaltimų bei sulaiko nusikalstamą veiką padariusius asmenis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius