Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Festivalis „Granatos Live“ policijos akimis: įkliuvę 7 žolės rūkoriai ir būrelis smulkių chuliganų

Kaišiadorių rajone vykęs festivalis „Granatos Live“, pareigūnų požiūriu, praėjo palyginti sklandžiai, rimtų incidentų išvengta.
Festivalio „Granatos Live“ publika
Asociatyvinė iliustracija: viena iš kultūringų ir ramių festivalio „Granatos Live“ lankytojų. / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Liepos 30 – rugpjūčio 2 dieniomis Kaišiadorių rajone, Rumšiškėse, Lietuvos liaudies Buities muziejuje vyko jau trečius metus iš eilės organizuojamas tarptautinis muzikos festivalis „Granatos Live“. Šis muzikos festivalis ne tik sukelia didžiulį susidomėjimą, tačiau ir į vieną vietą suburia minias renginio entuziastų tiek iš Lietuvos, tiek ir iš užsienio šalių. Organizatorių duomenimis, šįmet festivalyje apsilankė apie 10 000 dalyvių.

Kaip ir kiekvieno renginio metu, Kauno apskrities policija sutelkė dideles pareigūnų pajėgas viešosios tvarkos ir eismo saugumo užtikrinimui. 

Renginys praėjo sklandžiai, rimtų incidentų išvengta.

Renginio metu palapinių miestelyje sulaikyti 7 asmenys, kurie galimai rūkė narkotines, psichotropines medžiagas (marihuaną). Patikrinimo metu palapinėje rastas narkotinių medžiagų smulkintuvas su žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga (galimai marihuana).

Pažeidėjams pradėtos administracinių teisės pažeidimų bylų teisenos pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 44 str. (Neteisėtas narkotinių ar psichotropinių medžiagų įgijimas ar laikymas nedideliais kiekiais arba narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimas be gydytojo paskyrimo). Taip pat gauti 5 pranešimai iš medicinos įstaigų apie pagalbos besikreipusius renginio vietoje nesunkiai sužalotus asmenis. Sulaikyti du asmenys, sugadinę prekybininkų inventorių. Per tris dienas vykusį festivalį užregistruoti 6 pranešimai apie dingusius daiktus (telefonus, palapines, pinigines).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius